ELITE MEUBELEN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ELITE MEUBELEN
Private companiesMotion Pictures • ELITE MEUBELEN

Contactgegevens ELITE MEUBELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELITE MEUBELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELITE MEUBELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltweg 222; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 30 48 75 (+32-089 30 48 75) 089 30 48 75 (+32-089 30 48 75)

Fax (fax): 089 30 52 75 (+32-089 30 52 75) 089 30 52 75 (+32-089 30 52 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELITE MEUBELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELITE MEUBELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELITE MEUBELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELITE MEUBELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELITE MEUBELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELITE MEUBELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELITE MEUBELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELITE MEUBELEN
Products information ELITE MEUBELEN

BTW identificatienummer (tax): BE09822021484
Ondernemingsnummer: 6544525146
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELITE MEUBELEN
(Get full report from official database of BE for ELITE MEUBELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELITE MEUBELEN
Addition kinds of activities for ELITE MEUBELEN

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
50750102. Luchtfilters | Air filters
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij ELITE MEUBELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELITE MEUBELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELITE MEUBELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELITE MEUBELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ELITE MEUBELEN in sociale netwerken
Look for responds of ELITE MEUBELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELITE MEUBELEN. Laat een reactie achter voor ELITE MEUBELEN. ELITE MEUBELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELITE MEUBELEN. Leave a respond for ELITE MEUBELEN. ELITE MEUBELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELITE MEUBELEN op de google maps. Adres en contacten ELITE MEUBELEN
Location of ELITE MEUBELEN on the google maps. Address and contacts of ELITE MEUBELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELITE MEUBELEN ELITE MEUBELEN: Phillipsen | SCAPA OF SCOTLAND | EDDY PEETERS | The Pub | Denayer L

Other related companies as ELITE MEUBELEN: Phillipsen | SCAPA OF SCOTLAND | EDDY PEETERS | The Pub | Denayer L

ELITE MEUBELEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELITE MEUBELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09822021484. Het bedrijf ELITE MEUBELEN bevindt zich op het adres: Hasseltweg 222; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van ELITE MEUBELEN is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELITE MEUBELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELITE MEUBELEN, openstaande posities, locatie van ELITE MEUBELEN op de kaart.

ELITE MEUBELEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELITE MEUBELEN, company assigned to the tax number BE09822021484. The company ELITE MEUBELEN is located at the address: Hasseltweg 222; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. List of products are Furniture - Armchairs.
The main activity of ELITE MEUBELEN is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELITE MEUBELEN is not available. You also can look at reviews of ELITE MEUBELEN, open positions, location of ELITE MEUBELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELITE MEUBELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELITE MEUBELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELITE MEUBELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELITE MEUBELEN, employees, financial statistics.