A-Artisan Vanhamel Peter

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • A-Artisan Vanhamel Peter
Private companiesPrimary Metal Industries • A-Artisan Vanhamel Peter

Contactgegevens A-Artisan Vanhamel Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-Artisan Vanhamel Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-Artisan Vanhamel Peter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 383; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 38 19 (+32-011 59 38 19) 011 59 38 19 (+32-011 59 38 19)

Fax (fax): 011 59 38 19 (+32-011 59 38 19) 011 59 38 19 (+32-011 59 38 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-Artisan Vanhamel Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-Artisan Vanhamel Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-Artisan Vanhamel Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-Artisan Vanhamel Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-Artisan Vanhamel Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-Artisan Vanhamel Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-Artisan Vanhamel Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-Artisan Vanhamel Peter
Products information A-Artisan Vanhamel Peter

BTW identificatienummer (tax): BE02897613525
Ondernemingsnummer: 1796508789
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Antiques

Product categorie (product category): Furniture - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-Artisan Vanhamel Peter
(Get full report from official database of BE for A-Artisan Vanhamel Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-Artisan Vanhamel Peter
Addition kinds of activities for A-Artisan Vanhamel Peter

233903. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood

Werken bij A-Artisan Vanhamel Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-Artisan Vanhamel Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-Artisan Vanhamel Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-Artisan Vanhamel Peter. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van A-Artisan Vanhamel Peter in sociale netwerken
Look for responds of A-Artisan Vanhamel Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-Artisan Vanhamel Peter. Laat een reactie achter voor A-Artisan Vanhamel Peter. A-Artisan Vanhamel Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-Artisan Vanhamel Peter. Leave a respond for A-Artisan Vanhamel Peter. A-Artisan Vanhamel Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-Artisan Vanhamel Peter op de google maps. Adres en contacten A-Artisan Vanhamel Peter
Location of A-Artisan Vanhamel Peter on the google maps. Address and contacts of A-Artisan Vanhamel Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come A-Artisan Vanhamel Peter A-Artisan Vanhamel Peter: B.L.S. BELGIUM | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | BMW MONSEREZ | PRO CAR | MUSEUM KEMPENLAND

Other related companies as A-Artisan Vanhamel Peter: B.L.S. BELGIUM | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | BMW MONSEREZ | PRO CAR | MUSEUM KEMPENLAND

A-Artisan Vanhamel Peter is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-Artisan Vanhamel Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02897613525. Het bedrijf A-Artisan Vanhamel Peter bevindt zich op het adres: Steenweg 383; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Art. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van A-Artisan Vanhamel Peter is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-Artisan Vanhamel Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-Artisan Vanhamel Peter, openstaande posities, locatie van A-Artisan Vanhamel Peter op de kaart.

A-Artisan Vanhamel Peter is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-Artisan Vanhamel Peter, company assigned to the tax number BE02897613525. The company A-Artisan Vanhamel Peter is located at the address: Steenweg 383; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Art. List of products are Antiques.
The main activity of A-Artisan Vanhamel Peter is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A-Artisan Vanhamel Peter is not available. You also can look at reviews of A-Artisan Vanhamel Peter, open positions, location of A-Artisan Vanhamel Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-Artisan Vanhamel Peter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-Artisan Vanhamel Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-Artisan Vanhamel Peter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-Artisan Vanhamel Peter, employees, financial statistics.