Horst D. Deckert

Contactgegevens Horst D. Deckert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horst D. Deckert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horst D. Deckert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hostert 15, Eupen, 4700, België

Telefoon (phone): 49-234-7732055 (+32-49-234-7732055) 49-234-7732055 (+32-49-234-7732055)

Fax (fax): 49-69-25577338 (+32-49-69-25577338) 49-69-25577338 (+32-49-69-25577338)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horst D. Deckert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horst D. Deckert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horst D. Deckert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horst D. Deckert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horst D. Deckert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horst D. Deckert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horst D. Deckert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horst D. Deckert
Products information Horst D. Deckert

BTW identificatienummer (tax): BE04777099609
Ondernemingsnummer: 5507415771
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Horst D. Deckert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horst D. Deckert
(Get full report from official database of BE for Horst D. Deckert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horst D. Deckert
Addition kinds of activities for Horst D. Deckert

30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
35590106. Naaimachines en bijlagen, industriële, nec | Sewing machines and attachments, industrial, nec
37280504. Tow targets | Tow targets
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
86610130. tempels | Temples
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij Horst D. Deckert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horst D. Deckert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horst D. Deckert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horst D. Deckert. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

 • Atlassian Professional (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

 • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

 • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

 • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

 • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: ARALEA vzw

  Type: Vaste Job

  Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

 • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PEETERS & GIOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

 • Personal trainer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

  Type: Zelfstandige activiteit

  - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Horst D. Deckert in sociale netwerken
Look for responds of Horst D. Deckert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horst D. Deckert. Laat een reactie achter voor Horst D. Deckert. Horst D. Deckert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horst D. Deckert. Leave a respond for Horst D. Deckert. Horst D. Deckert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horst D. Deckert op de google maps. Adres en contacten Horst D. Deckert
Location of Horst D. Deckert on the google maps. Address and contacts of Horst D. Deckert

Andere gerelateerde bedrijven als come Horst D. Deckert Horst D. Deckert: GROENTEN MANDEVILLE | MARTINE NAHOE | ATH?N?E ROYAL | GAR DE LA VIERRE | St-Annakamer

Other related companies as Horst D. Deckert: GROENTEN MANDEVILLE | MARTINE NAHOE | ATH?N?E ROYAL | GAR DE LA VIERRE | St-Annakamer

Horst D. Deckert is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horst D. Deckert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04777099609. Het bedrijf Horst D. Deckert bevindt zich op het adres: Hostert 15, Eupen, 4700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Horst D. Deckert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horst D. Deckert is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horst D. Deckert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horst D. Deckert, openstaande posities, locatie van Horst D. Deckert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horst D. Deckert is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horst D. Deckert, company assigned to the tax number BE04777099609. The company Horst D. Deckert is located at the address: Hostert 15, Eupen, 4700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Horst D. Deckert were not found.
The main activity of Horst D. Deckert is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Horst D. Deckert is not available. You also can look at reviews of Horst D. Deckert, open positions, location of Horst D. Deckert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horst D. Deckert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horst D. Deckert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horst D. Deckert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horst D. Deckert, employees, financial statistics.