COPPENS, WOUTER

Contactgegevens COPPENS, WOUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPPENS, WOUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPPENS, WOUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergafstraat 46, 9550, OOST-VLAANDEREN 9550, België

Telefoon (phone): 32 496 355 655 32 496 355 655

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPPENS, WOUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPPENS, WOUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPPENS, WOUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPPENS, WOUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPPENS, WOUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPPENS, WOUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPPENS, WOUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPPENS, WOUTER
Products information COPPENS, WOUTER

BTW identificatienummer (tax): BE01340026855
Ondernemingsnummer: 1066192626
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in COPPENS, WOUTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPPENS, WOUTER
(Get full report from official database of BE for COPPENS, WOUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPPENS, WOUTER
Addition kinds of activities for COPPENS, WOUTER

122200. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
20529901. Bakkerijproducten, droog | Bakery products, dry
22111204. Chambrays | Chambrays
23899904. Jarretelles | Garter belts
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay
35770504. Lezers, sorteerders, of inscribers, magnetische inkt | Readers, sorters, or inscribers, magnetic ink
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical

Werken bij COPPENS, WOUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPPENS, WOUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPPENS, WOUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPPENS, WOUTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

 • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

 • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

 • technisch tekenaar (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

 • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

 • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: BONACHE

  Type: Vaste Job

  Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

 • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

 • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

   Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

 • CNC draaier (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

  Type: Vaste Job

  Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

 • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van COPPENS, WOUTER in sociale netwerken
Look for responds of COPPENS, WOUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPPENS, WOUTER. Laat een reactie achter voor COPPENS, WOUTER. COPPENS, WOUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPPENS, WOUTER. Leave a respond for COPPENS, WOUTER. COPPENS, WOUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPPENS, WOUTER op de google maps. Adres en contacten COPPENS, WOUTER
Location of COPPENS, WOUTER on the google maps. Address and contacts of COPPENS, WOUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come COPPENS, WOUTER COPPENS, WOUTER: BOND MOYSON | DYNAMIC SEARCH | 'T SNEEUWVLOKJE | NESTOR LEJEUNE | BAKKERIJ FERNAND

Other related companies as COPPENS, WOUTER: BOND MOYSON | DYNAMIC SEARCH | 'T SNEEUWVLOKJE | NESTOR LEJEUNE | BAKKERIJ FERNAND

COPPENS, WOUTER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPPENS, WOUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01340026855. Het bedrijf COPPENS, WOUTER bevindt zich op het adres: Bergafstraat 46, 9550, OOST-VLAANDEREN 9550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 252,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COPPENS, WOUTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COPPENS, WOUTER is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPPENS, WOUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPPENS, WOUTER, openstaande posities, locatie van COPPENS, WOUTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPPENS, WOUTER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPPENS, WOUTER, company assigned to the tax number BE01340026855. The company COPPENS, WOUTER is located at the address: Bergafstraat 46, 9550, OOST-VLAANDEREN 9550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 252,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COPPENS, WOUTER were not found.
The main activity of COPPENS, WOUTER is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COPPENS, WOUTER is not available. You also can look at reviews of COPPENS, WOUTER, open positions, location of COPPENS, WOUTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPPENS, WOUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPPENS, WOUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPPENS, WOUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPPENS, WOUTER, employees, financial statistics.