ECOTEC

Contactgegevens ECOTEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOTEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOTEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. de Tervuren 13B, Brussels, 1040, België

Telefoon (phone): 32 2 743 89 49 32 2 743 89 49

Fax (fax): 32 2 732 71 11 32 2 732 71 11

E-Mail: diso[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOTEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOTEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOTEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOTEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOTEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOTEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOTEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOTEC
Products information ECOTEC

BTW identificatienummer (tax): BE03227478027
Ondernemingsnummer: 7761260986
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ECOTEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOTEC
(Get full report from official database of BE for ECOTEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOTEC
Addition kinds of activities for ECOTEC

282299. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
14759901. Apatietwinning | Apatite mining
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
50780202. Drinkwaterkoelers, mechanisch | Drinking water coolers, mechanical

Werken bij ECOTEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOTEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOTEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOTEC. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Metaalarbeider m/v (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, gelegen te Lommel, zijn we op zoek naar gemotiveerde metaalarbeiders. - Je zal instaan voor het beladen en ontladen van machines, gereedschappen wisselen, onderdelen vervangen en kleine storingen oplossen.

 • Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

 • Student Boekhouding (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

 • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

 • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

 • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: NASSAU DOOR

  Type: Vaste Job

  Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

 • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: VERDUYN

  Type: Vaste Job

  - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

 • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

 • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

 • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MEDICEVAC

  Type: Zelfstandige activiteit

  MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

 • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van ECOTEC in sociale netwerken
Look for responds of ECOTEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOTEC. Laat een reactie achter voor ECOTEC. ECOTEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOTEC. Leave a respond for ECOTEC. ECOTEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOTEC op de google maps. Adres en contacten ECOTEC
Location of ECOTEC on the google maps. Address and contacts of ECOTEC

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOTEC ECOTEC: RONALD ASSELBERGHS | VALCKE | COIFFURE MIEKE | BANQUE PATRIOTIQUE | LFT sprl

Other related companies as ECOTEC: RONALD ASSELBERGHS | VALCKE | COIFFURE MIEKE | BANQUE PATRIOTIQUE | LFT sprl

ECOTEC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOTEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03227478027. Het bedrijf ECOTEC bevindt zich op het adres: Av. de Tervuren 13B, Brussels, 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ECOTEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOTEC is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOTEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOTEC, openstaande posities, locatie van ECOTEC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ECOTEC is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOTEC, company assigned to the tax number BE03227478027. The company ECOTEC is located at the address: Av. de Tervuren 13B, Brussels, 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ECOTEC were not found.
The main activity of ECOTEC is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOTEC is not available. You also can look at reviews of ECOTEC, open positions, location of ECOTEC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOTEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOTEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOTEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOTEC, employees, financial statistics.