GALAND EMBALLAGES S.A.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • GALAND EMBALLAGES S.A.
Private companiesPersonal Services • GALAND EMBALLAGES S.A.

Contactgegevens GALAND EMBALLAGES S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALAND EMBALLAGES S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALAND EMBALLAGES S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louis Metrez, 5, LIEGE, LIEGE 4400, België

Telefoon (phone): 32 4 275 73 38 32 4 275 73 38

Fax (fax): 32 4 275 70 47 32 4 275 70 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALAND EMBALLAGES S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALAND EMBALLAGES S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALAND EMBALLAGES S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALAND EMBALLAGES S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALAND EMBALLAGES S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALAND EMBALLAGES S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALAND EMBALLAGES S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALAND EMBALLAGES S.A.
Products information GALAND EMBALLAGES S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04527160644
Ondernemingsnummer: 9935455322
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GALAND EMBALLAGES S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALAND EMBALLAGES S.A.
(Get full report from official database of BE for GALAND EMBALLAGES S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALAND EMBALLAGES S.A.
Addition kinds of activities for GALAND EMBALLAGES S.A.

345201. Pins | Pins
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping

Werken bij GALAND EMBALLAGES S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALAND EMBALLAGES S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALAND EMBALLAGES S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALAND EMBALLAGES S.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Brandertechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

 • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

 • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

 • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

 • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: FM SECURE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

 • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ ST. LUCAS

  Type: Vaste Job

  Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

 • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DOMO MEUBELEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

 • kapster/kapper (BAZEL)

  Regio: BAZEL

  Bedrijf: POLDERVLIET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

 • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van GALAND EMBALLAGES S.A. in sociale netwerken
Look for responds of GALAND EMBALLAGES S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALAND EMBALLAGES S.A.. Laat een reactie achter voor GALAND EMBALLAGES S.A.. GALAND EMBALLAGES S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALAND EMBALLAGES S.A.. Leave a respond for GALAND EMBALLAGES S.A.. GALAND EMBALLAGES S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALAND EMBALLAGES S.A. op de google maps. Adres en contacten GALAND EMBALLAGES S.A.
Location of GALAND EMBALLAGES S.A. on the google maps. Address and contacts of GALAND EMBALLAGES S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come GALAND EMBALLAGES S.A. GALAND EMBALLAGES S.A.: Spectrum NV | Jean Chapelier (Laboratoire dentaire) | Taratata BVBA | Nopek Constructies BVBA | CACTUS COMPUTING BVBA

Other related companies as GALAND EMBALLAGES S.A.: Spectrum NV | Jean Chapelier (Laboratoire dentaire) | Taratata BVBA | Nopek Constructies BVBA | CACTUS COMPUTING BVBA

GALAND EMBALLAGES S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALAND EMBALLAGES S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527160644. Het bedrijf GALAND EMBALLAGES S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Louis Metrez, 5, LIEGE, LIEGE 4400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GALAND EMBALLAGES S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALAND EMBALLAGES S.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALAND EMBALLAGES S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALAND EMBALLAGES S.A., openstaande posities, locatie van GALAND EMBALLAGES S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GALAND EMBALLAGES S.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALAND EMBALLAGES S.A., company assigned to the tax number BE04527160644. The company GALAND EMBALLAGES S.A. is located at the address: Avenue Louis Metrez, 5, LIEGE, LIEGE 4400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GALAND EMBALLAGES S.A. were not found.
The main activity of GALAND EMBALLAGES S.A. is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GALAND EMBALLAGES S.A. is not available. You also can look at reviews of GALAND EMBALLAGES S.A., open positions, location of GALAND EMBALLAGES S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALAND EMBALLAGES S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALAND EMBALLAGES S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALAND EMBALLAGES S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALAND EMBALLAGES S.A., employees, financial statistics.