Nopek Constructies BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Nopek Constructies BVBA
Private companiesPersonal Services • Nopek Constructies BVBA

Contactgegevens Nopek Constructies BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nopek Constructies BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nopek Constructies BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heirbrugstraat 135C; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 349 53 87 (+32-09 349 53 87) 09 349 53 87 (+32-09 349 53 87)

Fax (fax): 09 349 53 89 (+32-09 349 53 89) 09 349 53 89 (+32-09 349 53 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nopek Constructies BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nopek Constructies BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nopek Constructies BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nopek Constructies BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nopek Constructies BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nopek Constructies BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nopek Constructies BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nopek Constructies BVBA
Products information Nopek Constructies BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05335205078
Ondernemingsnummer: 4501068115
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Tubing (Industrial); Buildings - Metal

Product categorie (product category): Engineering workshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nopek Constructies BVBA
(Get full report from official database of BE for Nopek Constructies BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nopek Constructies BVBA
Addition kinds of activities for Nopek Constructies BVBA

28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools

Werken bij Nopek Constructies BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nopek Constructies BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nopek Constructies BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nopek Constructies BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Nopek Constructies BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Nopek Constructies BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nopek Constructies BVBA. Laat een reactie achter voor Nopek Constructies BVBA. Nopek Constructies BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nopek Constructies BVBA. Leave a respond for Nopek Constructies BVBA. Nopek Constructies BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nopek Constructies BVBA op de google maps. Adres en contacten Nopek Constructies BVBA
Location of Nopek Constructies BVBA on the google maps. Address and contacts of Nopek Constructies BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nopek Constructies BVBA Nopek Constructies BVBA: KBC | Van den Schoor D | VERKOOPZAAL ERIK | PATRIK VAN DESSEL | Omnibus

Other related companies as Nopek Constructies BVBA: KBC | Van den Schoor D | VERKOOPZAAL ERIK | PATRIK VAN DESSEL | Omnibus

Nopek Constructies BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nopek Constructies BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335205078. Het bedrijf Nopek Constructies BVBA bevindt zich op het adres: Heirbrugstraat 135C; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engineering workshops. Lijst met producten zijn Tubing (Industrial); Buildings - Metal.
De hoofdactiviteit van Nopek Constructies BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nopek Constructies BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nopek Constructies BVBA, openstaande posities, locatie van Nopek Constructies BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nopek Constructies BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nopek Constructies BVBA, company assigned to the tax number BE05335205078. The company Nopek Constructies BVBA is located at the address: Heirbrugstraat 135C; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engineering workshops. List of products are Tubing (Industrial); Buildings - Metal.
The main activity of Nopek Constructies BVBA is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nopek Constructies BVBA is not available. You also can look at reviews of Nopek Constructies BVBA, open positions, location of Nopek Constructies BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nopek Constructies BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nopek Constructies BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nopek Constructies BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nopek Constructies BVBA, employees, financial statistics.