FTI nv

Contactgegevens FTI nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FTI nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

FTI nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brouwersstraat 1 B bus 51, Leuven, B-3000, België

Telefoon (phone): 32 16 20 20 80 32 16 20 20 80

Fax (fax): 32 16 29 29 17 32 16 29 29 17

E-Mail: [email protected]e

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FTI nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FTI nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FTI nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FTI nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FTI nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FTI nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FTI nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FTI nv
Products information FTI nv

BTW identificatienummer (tax): BE08319641113
Ondernemingsnummer: 2600982666
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FTI nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FTI nv
(Get full report from official database of BE for FTI nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor FTI nv
Addition kinds of activities for FTI nv

204102. Deeg en beslag | Doughs and batters
275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
329903. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association

Werken bij FTI nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FTI nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FTI nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FTI nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

 • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

 • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

 • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

 • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

 • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

 • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Media 24

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

 • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van FTI nv in sociale netwerken
Look for responds of FTI nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor FTI nv. Laat een reactie achter voor FTI nv. FTI nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FTI nv. Leave a respond for FTI nv. FTI nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FTI nv op de google maps. Adres en contacten FTI nv
Location of FTI nv on the google maps. Address and contacts of FTI nv

Andere gerelateerde bedrijven als come FTI nv FTI nv: BEAUTY CITY | Dominique | V.C. KANARIES SIJSELE | DROESBEKE | RADIO BEVERLAND

Other related companies as FTI nv: BEAUTY CITY | Dominique | V.C. KANARIES SIJSELE | DROESBEKE | RADIO BEVERLAND

FTI nv is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FTI nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08319641113. Het bedrijf FTI nv bevindt zich op het adres: Brouwersstraat 1 B bus 51, Leuven, B-3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FTI nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FTI nv is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FTI nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FTI nv, openstaande posities, locatie van FTI nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FTI nv is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FTI nv, company assigned to the tax number BE08319641113. The company FTI nv is located at the address: Brouwersstraat 1 B bus 51, Leuven, B-3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FTI nv were not found.
The main activity of FTI nv is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FTI nv is not available. You also can look at reviews of FTI nv, open positions, location of FTI nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FTI nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FTI nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FTI nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FTI nv, employees, financial statistics.