Heens H

Contactgegevens Heens H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heens H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heens H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 367; 2650; Edegem, België

Telefoon (phone): 03 454 34 54 (+32-03 454 34 54) 03 454 34 54 (+32-03 454 34 54)

Fax (fax): 03 454 03 43 (+32-03 454 03 43) 03 454 03 43 (+32-03 454 03 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heens H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heens H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heens H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heens H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heens H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heens H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heens H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heens H
Products information Heens H

BTW identificatienummer (tax): BE01711364746
Ondernemingsnummer: 4258819580
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Heens H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heens H
(Get full report from official database of BE for Heens H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heens H
Addition kinds of activities for Heens H

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
024100. Zuivelboerderijen | Dairy farms
01810303. Zaden, Groente: Groei van | Seeds, vegetable: growing of
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
38260115. Ultraviolette analytische instrumenten | Ultraviolet analytical instruments

Werken bij Heens H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heens H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heens H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heens H. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van Heens H in sociale netwerken
Look for responds of Heens H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heens H. Laat een reactie achter voor Heens H. Heens H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heens H. Leave a respond for Heens H. Heens H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heens H op de google maps. Adres en contacten Heens H
Location of Heens H on the google maps. Address and contacts of Heens H

Andere gerelateerde bedrijven als come Heens H Heens H: ETIENNE MAZY | FORTIS CORPORATE INSURANCE NV | Lambert Electricité SA | ANDRE HALLAUX | Sushi-Food

Other related companies as Heens H: ETIENNE MAZY | FORTIS CORPORATE INSURANCE NV | Lambert Electricité SA | ANDRE HALLAUX | Sushi-Food

Heens H is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heens H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01711364746. Het bedrijf Heens H bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 367; 2650; Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Heens H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heens H is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heens H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heens H, openstaande posities, locatie van Heens H op de kaart.

Heens H is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heens H, company assigned to the tax number BE01711364746. The company Heens H is located at the address: Prins Boudewijnlaan 367; 2650; Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Funeral directors. Products created in Heens H were not found.
The main activity of Heens H is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Heens H is not available. You also can look at reviews of Heens H, open positions, location of Heens H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heens H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heens H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heens H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heens H, employees, financial statistics.