Aerts-Childwood

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Aerts-Childwood
Private companiesBusiness Services • Aerts-Childwood

Contactgegevens Aerts-Childwood: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aerts-Childwood: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aerts-Childwood

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Trade Mart; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 41 52 (+32-02 479 41 52) 02 479 41 52 (+32-02 479 41 52)

Fax (fax): +32 (81) 192-61-36 +32 (81) 192-61-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aerts-Childwood: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aerts-Childwood"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aerts-Childwood"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aerts-Childwood, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aerts-Childwood. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aerts-Childwood, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aerts-Childwood. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aerts-Childwood
Products information Aerts-Childwood

BTW identificatienummer (tax): BE01318328857
Ondernemingsnummer: 7523132324
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Aerts-Childwood zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Juvenile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aerts-Childwood
(Get full report from official database of BE for Aerts-Childwood)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aerts-Childwood
Addition kinds of activities for Aerts-Childwood

347900. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel

Werken bij Aerts-Childwood: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aerts-Childwood: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aerts-Childwood. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aerts-Childwood. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

 • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

 • Machine operator (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

 • Dakwerker (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

 • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

 • Chauffeur C (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

 • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

 • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Aerts-Childwood in sociale netwerken
Look for responds of Aerts-Childwood in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aerts-Childwood. Laat een reactie achter voor Aerts-Childwood. Aerts-Childwood bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aerts-Childwood. Leave a respond for Aerts-Childwood. Aerts-Childwood on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aerts-Childwood op de google maps. Adres en contacten Aerts-Childwood
Location of Aerts-Childwood on the google maps. Address and contacts of Aerts-Childwood

Andere gerelateerde bedrijven als come Aerts-Childwood Aerts-Childwood: Hardy J | DHR. DE LOOZE | BEAUVOORDSE WAFELS | J. TECHEUR | ROBERT FOUCART

Other related companies as Aerts-Childwood: Hardy J | DHR. DE LOOZE | BEAUVOORDSE WAFELS | J. TECHEUR | ROBERT FOUCART

Aerts-Childwood is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aerts-Childwood, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318328857. Het bedrijf Aerts-Childwood bevindt zich op het adres: Trade Mart; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Juvenile. Producten gemaakt in Aerts-Childwood zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aerts-Childwood is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aerts-Childwood is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aerts-Childwood, openstaande posities, locatie van Aerts-Childwood op de kaart.

Aerts-Childwood is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aerts-Childwood, company assigned to the tax number BE01318328857. The company Aerts-Childwood is located at the address: Trade Mart; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Juvenile. Products created in Aerts-Childwood were not found.
The main activity of Aerts-Childwood is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aerts-Childwood is not available. You also can look at reviews of Aerts-Childwood, open positions, location of Aerts-Childwood on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aerts-Childwood, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aerts-Childwood, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aerts-Childwood, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aerts-Childwood, employees, financial statistics.