Construct Product sa

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Construct Product sa
Private companiesMetal Mining • Construct Product sa

Contactgegevens Construct Product sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Construct Product sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Construct Product sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de L'Industrie 39, Nivelles, B-1400, België

Telefoon (phone): 32 67 84 02 02 32 67 84 02 02

Fax (fax): 32 67 84 00 75 32 67 84 00 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Construct Product sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Construct Product sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Construct Product sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Construct Product sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Construct Product sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Construct Product sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Construct Product sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Construct Product sa
Products information Construct Product sa

BTW identificatienummer (tax): BE03020660400
Ondernemingsnummer: 9724243164
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Construct Product sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Construct Product sa
(Get full report from official database of BE for Construct Product sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Construct Product sa
Addition kinds of activities for Construct Product sa

07230206. Graan drogende diensten | Grain drying services
20139904. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Corned meats, from purchased meat
22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
32950205. Diatomeeënaarde, gemalen of anderszins behandeld | Diatomaceous earth, ground or otherwise treated
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
45220100. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
51491001. Honing | Honey
87420000. Management consulting diensten | Management consulting services

Werken bij Construct Product sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Construct Product sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Construct Product sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Construct Product sa. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

 • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

 • Chauffeur C of CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

 • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

 • IT Business analyst (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

 • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van Construct Product sa in sociale netwerken
Look for responds of Construct Product sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Construct Product sa. Laat een reactie achter voor Construct Product sa. Construct Product sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Construct Product sa. Leave a respond for Construct Product sa. Construct Product sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Construct Product sa op de google maps. Adres en contacten Construct Product sa
Location of Construct Product sa on the google maps. Address and contacts of Construct Product sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Construct Product sa Construct Product sa: Vandeweyer Electro BVBA | GEORGES TOMBOY | altavia belgium pentagone | A.S. LES GENETS | FA. DEBECKER MICHEL

Other related companies as Construct Product sa: Vandeweyer Electro BVBA | GEORGES TOMBOY | altavia belgium pentagone | A.S. LES GENETS | FA. DEBECKER MICHEL

Construct Product sa is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Construct Product sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03020660400. Het bedrijf Construct Product sa bevindt zich op het adres: Rue de L'Industrie 39, Nivelles, B-1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 548,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Construct Product sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Construct Product sa is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Construct Product sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Construct Product sa, openstaande posities, locatie van Construct Product sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Construct Product sa is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Construct Product sa, company assigned to the tax number BE03020660400. The company Construct Product sa is located at the address: Rue de L'Industrie 39, Nivelles, B-1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 548,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Construct Product sa were not found.
The main activity of Construct Product sa is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Construct Product sa is not available. You also can look at reviews of Construct Product sa, open positions, location of Construct Product sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Construct Product sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Construct Product sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Construct Product sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Construct Product sa, employees, financial statistics.