Douelou NV

Contactgegevens Douelou NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Douelou NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Douelou NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H. Van Veldekesingel 148, Hasselt, B-3500, België

Telefoon (phone): 32 11 25 25 25 32 11 25 25 25

Fax (fax): 32 11 25 25 45 32 11 25 25 45

E-Mail: b[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Douelou NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Douelou NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Douelou NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Douelou NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Douelou NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Douelou NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Douelou NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Douelou NV
Products information Douelou NV

BTW identificatienummer (tax): BE08201812744
Ondernemingsnummer: 3145629882
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Douelou NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Douelou NV
(Get full report from official database of BE for Douelou NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Douelou NV
Addition kinds of activities for Douelou NV

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
145599. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
241103. Houten logs | Wooden logs
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij Douelou NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Douelou NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Douelou NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Douelou NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

 • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

 • Ijzervlechter (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

 • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

 • Expediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

 • Informaticaleerkracht (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE LIFT

  Type: Zelfstandige activiteit

  School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

 • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

 • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

  Regio: KANNE

  Bedrijf: SMETS

  Type: Flexijob

  Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van Douelou NV in sociale netwerken
Look for responds of Douelou NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Douelou NV. Laat een reactie achter voor Douelou NV. Douelou NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Douelou NV. Leave a respond for Douelou NV. Douelou NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Douelou NV op de google maps. Adres en contacten Douelou NV
Location of Douelou NV on the google maps. Address and contacts of Douelou NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Douelou NV Douelou NV: MAISON VANFEL EXCLUSIF | IMMO VISSENBERG | A. COLLIN | ADMB/SOCIAAL BUREAU | MAZDA MOTOR LOGISTICS EUROPE NV

Other related companies as Douelou NV: MAISON VANFEL EXCLUSIF | IMMO VISSENBERG | A. COLLIN | ADMB/SOCIAAL BUREAU | MAZDA MOTOR LOGISTICS EUROPE NV

Douelou NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Douelou NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08201812744. Het bedrijf Douelou NV bevindt zich op het adres: H. Van Veldekesingel 148, Hasselt, B-3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 878,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Douelou NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Douelou NV is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Douelou NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Douelou NV, openstaande posities, locatie van Douelou NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Douelou NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Douelou NV, company assigned to the tax number BE08201812744. The company Douelou NV is located at the address: H. Van Veldekesingel 148, Hasselt, B-3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 878,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Douelou NV were not found.
The main activity of Douelou NV is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Douelou NV is not available. You also can look at reviews of Douelou NV, open positions, location of Douelou NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Douelou NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Douelou NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Douelou NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Douelou NV, employees, financial statistics.