Hubert Elsen

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Hubert Elsen
Private companiesTobacco Products • Hubert Elsen

Contactgegevens Hubert Elsen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hubert Elsen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hubert Elsen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bouwhandelstraat 138, Borgerhout, Eur 2140, België

Telefoon (phone): 32 3 271 14 72 32 3 271 14 72

Fax (fax): 32 3 275 84 47 32 3 275 84 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hubert Elsen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hubert Elsen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hubert Elsen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hubert Elsen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hubert Elsen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hubert Elsen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hubert Elsen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hubert Elsen
Products information Hubert Elsen

BTW identificatienummer (tax): BE05125640869
Ondernemingsnummer: 2952270507
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Hubert Elsen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hubert Elsen
(Get full report from official database of BE for Hubert Elsen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hubert Elsen
Addition kinds of activities for Hubert Elsen

358201. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies

Werken bij Hubert Elsen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hubert Elsen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hubert Elsen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hubert Elsen. Looking for open vacancies in other companies

 • Contract Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

 • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

 • Bereider (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

 • Hulpmecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

 • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

 • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

 • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

 • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

 • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Hubert Elsen in sociale netwerken
Look for responds of Hubert Elsen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hubert Elsen. Laat een reactie achter voor Hubert Elsen. Hubert Elsen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hubert Elsen. Leave a respond for Hubert Elsen. Hubert Elsen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hubert Elsen op de google maps. Adres en contacten Hubert Elsen
Location of Hubert Elsen on the google maps. Address and contacts of Hubert Elsen

Andere gerelateerde bedrijven als come Hubert Elsen Hubert Elsen: DE MUER K. | AD DELHAIZE | S.D.M.E. | ANNE SIMOENS | AFIDIAM

Other related companies as Hubert Elsen: DE MUER K. | AD DELHAIZE | S.D.M.E. | ANNE SIMOENS | AFIDIAM

Hubert Elsen is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hubert Elsen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05125640869. Het bedrijf Hubert Elsen bevindt zich op het adres: Bouwhandelstraat 138, Borgerhout, Eur 2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hubert Elsen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hubert Elsen is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hubert Elsen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hubert Elsen, openstaande posities, locatie van Hubert Elsen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hubert Elsen is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hubert Elsen, company assigned to the tax number BE05125640869. The company Hubert Elsen is located at the address: Bouwhandelstraat 138, Borgerhout, Eur 2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 629,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hubert Elsen were not found.
The main activity of Hubert Elsen is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hubert Elsen is not available. You also can look at reviews of Hubert Elsen, open positions, location of Hubert Elsen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hubert Elsen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hubert Elsen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hubert Elsen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hubert Elsen, employees, financial statistics.