APPELMANS PAUL N.V.

Contactgegevens APPELMANS PAUL N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APPELMANS PAUL N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

APPELMANS PAUL N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaaivaartstraat 30, PAMEL, VLB 1760, België

Telefoon (phone): 32 54 33 35 01 32 54 33 35 01

Fax (fax): 32 54 32 82 50 32 54 32 82 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APPELMANS PAUL N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APPELMANS PAUL N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APPELMANS PAUL N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APPELMANS PAUL N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APPELMANS PAUL N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APPELMANS PAUL N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APPELMANS PAUL N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APPELMANS PAUL N.V.
Products information APPELMANS PAUL N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04400543212
Ondernemingsnummer: 2842407226
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in APPELMANS PAUL N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APPELMANS PAUL N.V.
(Get full report from official database of BE for APPELMANS PAUL N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor APPELMANS PAUL N.V.
Addition kinds of activities for APPELMANS PAUL N.V.

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
513100. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
27410101. Kunstkopie: uitgeverij en drukwerk | Art copy: publishing and printing
27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom

Werken bij APPELMANS PAUL N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APPELMANS PAUL N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APPELMANS PAUL N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APPELMANS PAUL N.V.. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

 • Polyv. Bouwarbeider (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Schilde zijn wij op zoek naar een ALLROUND RENOVATIE ARBEIDER (m/v). 

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

 • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE BABBELUTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

 • BARBIER (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: PARREIN MARC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van APPELMANS PAUL N.V. in sociale netwerken
Look for responds of APPELMANS PAUL N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor APPELMANS PAUL N.V.. Laat een reactie achter voor APPELMANS PAUL N.V.. APPELMANS PAUL N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APPELMANS PAUL N.V.. Leave a respond for APPELMANS PAUL N.V.. APPELMANS PAUL N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APPELMANS PAUL N.V. op de google maps. Adres en contacten APPELMANS PAUL N.V.
Location of APPELMANS PAUL N.V. on the google maps. Address and contacts of APPELMANS PAUL N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come APPELMANS PAUL N.V. APPELMANS PAUL N.V.: FLETABL. J.SOUBRY NV | FORTIS | STANNY VERHEIJEN | Sail Away | FERDY HEREN

Other related companies as APPELMANS PAUL N.V.: FLETABL. J.SOUBRY NV | FORTIS | STANNY VERHEIJEN | Sail Away | FERDY HEREN

APPELMANS PAUL N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APPELMANS PAUL N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04400543212. Het bedrijf APPELMANS PAUL N.V. bevindt zich op het adres: Kaaivaartstraat 30, PAMEL, VLB 1760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in APPELMANS PAUL N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APPELMANS PAUL N.V. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APPELMANS PAUL N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APPELMANS PAUL N.V., openstaande posities, locatie van APPELMANS PAUL N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APPELMANS PAUL N.V. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is APPELMANS PAUL N.V., company assigned to the tax number BE04400543212. The company APPELMANS PAUL N.V. is located at the address: Kaaivaartstraat 30, PAMEL, VLB 1760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in APPELMANS PAUL N.V. were not found.
The main activity of APPELMANS PAUL N.V. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of APPELMANS PAUL N.V. is not available. You also can look at reviews of APPELMANS PAUL N.V., open positions, location of APPELMANS PAUL N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APPELMANS PAUL N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APPELMANS PAUL N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APPELMANS PAUL N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APPELMANS PAUL N.V., employees, financial statistics.