Cadeaustyle

Contactgegevens Cadeaustyle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cadeaustyle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cadeaustyle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e d'Alsemberg 91-96; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 05 25 (+32-02 537 05 25) 02 537 05 25 (+32-02 537 05 25)

Fax (fax): +32 (87) 542-18-54 +32 (87) 542-18-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cadeaustyle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cadeaustyle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cadeaustyle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cadeaustyle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cadeaustyle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cadeaustyle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cadeaustyle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cadeaustyle
Products information Cadeaustyle

BTW identificatienummer (tax): BE07445678710
Ondernemingsnummer: 4752655029
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Gifts - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail

Product categorie (product category): Furniture - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cadeaustyle
(Get full report from official database of BE for Cadeaustyle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cadeaustyle
Addition kinds of activities for Cadeaustyle

289300. Drukinkt | Printing ink
07810203. Landschapsplanning diensten | Landscape planning services
25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical
42120201. Vloeibare transport, lokaal | Liquid haulage, local
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij Cadeaustyle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cadeaustyle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cadeaustyle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cadeaustyle. Looking for open vacancies in other companies

 • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

 • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

 • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

 • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

 • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

 • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

 • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • KRAANMAN (SLIJPE)

  Regio: SLIJPE

  Bedrijf: AGRIFEMA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

 • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

 • tai chi instructeur (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Cadeaustyle in sociale netwerken
Look for responds of Cadeaustyle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cadeaustyle. Laat een reactie achter voor Cadeaustyle. Cadeaustyle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cadeaustyle. Leave a respond for Cadeaustyle. Cadeaustyle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cadeaustyle op de google maps. Adres en contacten Cadeaustyle
Location of Cadeaustyle on the google maps. Address and contacts of Cadeaustyle

Andere gerelateerde bedrijven als come Cadeaustyle Cadeaustyle: BBL | SPRINT 2000 - C.V.C. | HET OOIEVAARSNEST | DI | C. DE WREEDE

Other related companies as Cadeaustyle: BBL | SPRINT 2000 - C.V.C. | HET OOIEVAARSNEST | DI | C. DE WREEDE

Cadeaustyle is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cadeaustyle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445678710. Het bedrijf Cadeaustyle bevindt zich op het adres: Chauss茅e d'Alsemberg 91-96; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Art. Lijst met producten zijn Gifts - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail.
De hoofdactiviteit van Cadeaustyle is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cadeaustyle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cadeaustyle, openstaande posities, locatie van Cadeaustyle op de kaart.

Cadeaustyle is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cadeaustyle, company assigned to the tax number BE07445678710. The company Cadeaustyle is located at the address: Chauss茅e d'Alsemberg 91-96; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Art. List of products are Gifts - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail.
The main activity of Cadeaustyle is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cadeaustyle is not available. You also can look at reviews of Cadeaustyle, open positions, location of Cadeaustyle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cadeaustyle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cadeaustyle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cadeaustyle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cadeaustyle, employees, financial statistics.