HET OOIEVAARSNEST

Contactgegevens HET OOIEVAARSNEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET OOIEVAARSNEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET OOIEVAARSNEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERSELTSEWEG 24; 2431; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 14842542 (+32-14842542) 14842542 (+32-14842542)

Fax (fax): +32 (81) 264-80-86 +32 (81) 264-80-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET OOIEVAARSNEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET OOIEVAARSNEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET OOIEVAARSNEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET OOIEVAARSNEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET OOIEVAARSNEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET OOIEVAARSNEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET OOIEVAARSNEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET OOIEVAARSNEST
Products information HET OOIEVAARSNEST

BTW identificatienummer (tax): BE03739440917
Ondernemingsnummer: 7157012939
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Equipement pour Fêtes Foraines.. Type d'Attraction: Fermes Animalières.

Product categorie (product category): Location de biens divers. Pain,p?tisseries and confiseries. Equipement divers pour commerces Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET OOIEVAARSNEST
(Get full report from official database of BE for HET OOIEVAARSNEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET OOIEVAARSNEST
Addition kinds of activities for HET OOIEVAARSNEST

354600. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
80629903. Ziekenhuis, medische school aangesloten bij verblijf | Hospital, medical school affiliated with residency

Werken bij HET OOIEVAARSNEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET OOIEVAARSNEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET OOIEVAARSNEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET OOIEVAARSNEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van HET OOIEVAARSNEST in sociale netwerken
Look for responds of HET OOIEVAARSNEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET OOIEVAARSNEST. Laat een reactie achter voor HET OOIEVAARSNEST. HET OOIEVAARSNEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET OOIEVAARSNEST. Leave a respond for HET OOIEVAARSNEST. HET OOIEVAARSNEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET OOIEVAARSNEST op de google maps. Adres en contacten HET OOIEVAARSNEST
Location of HET OOIEVAARSNEST on the google maps. Address and contacts of HET OOIEVAARSNEST

Andere gerelateerde bedrijven als come HET OOIEVAARSNEST HET OOIEVAARSNEST: SCHOONHEIDSSALON NIKE | HOUTHANDEL N DE VREESE | Heart Books | Eeckhout K | RENAULT BELGIQUE LUXEMBOURG SA

Other related companies as HET OOIEVAARSNEST: SCHOONHEIDSSALON NIKE | HOUTHANDEL N DE VREESE | Heart Books | Eeckhout K | RENAULT BELGIQUE LUXEMBOURG SA

HET OOIEVAARSNEST is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET OOIEVAARSNEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739440917. Het bedrijf HET OOIEVAARSNEST bevindt zich op het adres: HERSELTSEWEG 24; 2431; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Location de biens divers. Pain,p?tisseries and confiseries. Equipement divers pour commerces Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Lijst met producten zijn Produits: Equipement pour Fêtes Foraines.. Type d'Attraction: Fermes Animalières..
De hoofdactiviteit van HET OOIEVAARSNEST is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET OOIEVAARSNEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET OOIEVAARSNEST, openstaande posities, locatie van HET OOIEVAARSNEST op de kaart.

HET OOIEVAARSNEST is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET OOIEVAARSNEST, company assigned to the tax number BE03739440917. The company HET OOIEVAARSNEST is located at the address: HERSELTSEWEG 24; 2431; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Location de biens divers. Pain,p?tisseries and confiseries. Equipement divers pour commerces Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. List of products are Produits: Equipement pour Fêtes Foraines.. Type d'Attraction: Fermes Animalières..
The main activity of HET OOIEVAARSNEST is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HET OOIEVAARSNEST is not available. You also can look at reviews of HET OOIEVAARSNEST, open positions, location of HET OOIEVAARSNEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET OOIEVAARSNEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET OOIEVAARSNEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET OOIEVAARSNEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET OOIEVAARSNEST, employees, financial statistics.