DEPASSE, MAXIME

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DEPASSE, MAXIME
Private companiesMetal Mining • DEPASSE, MAXIME

Contactgegevens DEPASSE, MAXIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPASSE, MAXIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPASSE, MAXIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): avenue Groelstveld 5, BRUSSELS, BRUSSELS 1180, België

Telefoon (phone): 32 2 375 45 24 32 2 375 45 24

Fax (fax): 32 65 35 27 06 32 65 35 27 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPASSE, MAXIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPASSE, MAXIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPASSE, MAXIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPASSE, MAXIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPASSE, MAXIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPASSE, MAXIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPASSE, MAXIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPASSE, MAXIME
Products information DEPASSE, MAXIME

BTW identificatienummer (tax): BE08938720703
Ondernemingsnummer: 3956146240
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DEPASSE, MAXIME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPASSE, MAXIME
(Get full report from official database of BE for DEPASSE, MAXIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPASSE, MAXIME
Addition kinds of activities for DEPASSE, MAXIME

596299. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
35310500. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
36619902. Datasets, telefoon of telegraaf | Data sets, telephone or telegraph
50649900. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
50750102. Luchtfilters | Air filters
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general

Werken bij DEPASSE, MAXIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPASSE, MAXIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPASSE, MAXIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPASSE, MAXIME. Looking for open vacancies in other companies

 • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

 • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

 • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

 • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

 • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Young Graduate Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

 • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: STARCO

  Type: Vaste Job

  Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

 • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

 • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van DEPASSE, MAXIME in sociale netwerken
Look for responds of DEPASSE, MAXIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPASSE, MAXIME. Laat een reactie achter voor DEPASSE, MAXIME. DEPASSE, MAXIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPASSE, MAXIME. Leave a respond for DEPASSE, MAXIME. DEPASSE, MAXIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPASSE, MAXIME op de google maps. Adres en contacten DEPASSE, MAXIME
Location of DEPASSE, MAXIME on the google maps. Address and contacts of DEPASSE, MAXIME

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPASSE, MAXIME DEPASSE, MAXIME: Schillings (Ets) | SNACK EFES D?NER KEBAP & PIZZERIA | VANDROEMME AUTOPARTS NV | JEAN GOSSART | Countrywide Porter Novelli

Other related companies as DEPASSE, MAXIME: Schillings (Ets) | SNACK EFES D?NER KEBAP & PIZZERIA | VANDROEMME AUTOPARTS NV | JEAN GOSSART | Countrywide Porter Novelli

DEPASSE, MAXIME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPASSE, MAXIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08938720703. Het bedrijf DEPASSE, MAXIME bevindt zich op het adres: avenue Groelstveld 5, BRUSSELS, BRUSSELS 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DEPASSE, MAXIME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEPASSE, MAXIME is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPASSE, MAXIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPASSE, MAXIME, openstaande posities, locatie van DEPASSE, MAXIME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEPASSE, MAXIME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPASSE, MAXIME, company assigned to the tax number BE08938720703. The company DEPASSE, MAXIME is located at the address: avenue Groelstveld 5, BRUSSELS, BRUSSELS 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DEPASSE, MAXIME were not found.
The main activity of DEPASSE, MAXIME is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPASSE, MAXIME is not available. You also can look at reviews of DEPASSE, MAXIME, open positions, location of DEPASSE, MAXIME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPASSE, MAXIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPASSE, MAXIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPASSE, MAXIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPASSE, MAXIME, employees, financial statistics.