WIJFFELS ROBERT M.

Contactgegevens WIJFFELS ROBERT M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIJFFELS ROBERT M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIJFFELS ROBERT M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maria-Henriettalei 1, 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32 32 31 36 55 32 32 31 36 55

Fax (fax): +32 (57) 445-21-53 +32 (57) 445-21-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIJFFELS ROBERT M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIJFFELS ROBERT M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIJFFELS ROBERT M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIJFFELS ROBERT M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIJFFELS ROBERT M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIJFFELS ROBERT M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIJFFELS ROBERT M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIJFFELS ROBERT M.
Products information WIJFFELS ROBERT M.

BTW identificatienummer (tax): BE04713104248
Ondernemingsnummer: 1082946777
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Legal counseling

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIJFFELS ROBERT M.
(Get full report from official database of BE for WIJFFELS ROBERT M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIJFFELS ROBERT M.
Addition kinds of activities for WIJFFELS ROBERT M.

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
20460304. dextrose | Dextrose
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
37319902. Boor- en productieplatforms, drijvende (olie en gas) | Drilling and production platforms, floating (oil and gas)
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
39539906. Schermen, textiel drukwerk | Screens, textile printing
51499911. Broodmengsels | Breading mixes
59991802. bassinets | Bassinets

Werken bij WIJFFELS ROBERT M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIJFFELS ROBERT M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIJFFELS ROBERT M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIJFFELS ROBERT M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

 • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

 • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

 • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SWAROVSKI

  Type: Studentenjob

  Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VMC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

 • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

 • AUTICOACH (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PSYTEAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

 • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DE TUINIEKER

  Type: Werfreserve

  Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

 • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van WIJFFELS ROBERT M. in sociale netwerken
Look for responds of WIJFFELS ROBERT M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIJFFELS ROBERT M.. Laat een reactie achter voor WIJFFELS ROBERT M.. WIJFFELS ROBERT M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIJFFELS ROBERT M.. Leave a respond for WIJFFELS ROBERT M.. WIJFFELS ROBERT M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIJFFELS ROBERT M. op de google maps. Adres en contacten WIJFFELS ROBERT M.
Location of WIJFFELS ROBERT M. on the google maps. Address and contacts of WIJFFELS ROBERT M.

Andere gerelateerde bedrijven als come WIJFFELS ROBERT M. WIJFFELS ROBERT M.: SER-VIN | Nino Coiffure | LANDMETERSKANTOOR VANHOVE | Thomee | C. VAN DORPE

Other related companies as WIJFFELS ROBERT M.: SER-VIN | Nino Coiffure | LANDMETERSKANTOOR VANHOVE | Thomee | C. VAN DORPE

WIJFFELS ROBERT M. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIJFFELS ROBERT M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04713104248. Het bedrijf WIJFFELS ROBERT M. bevindt zich op het adres: Maria-Henriettalei 1, 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Legal counseling.
De hoofdactiviteit van WIJFFELS ROBERT M. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIJFFELS ROBERT M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIJFFELS ROBERT M., openstaande posities, locatie van WIJFFELS ROBERT M. op de kaart.

WIJFFELS ROBERT M. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIJFFELS ROBERT M., company assigned to the tax number BE04713104248. The company WIJFFELS ROBERT M. is located at the address: Maria-Henriettalei 1, 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 593,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Legal counseling.
The main activity of WIJFFELS ROBERT M. is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIJFFELS ROBERT M. is not available. You also can look at reviews of WIJFFELS ROBERT M., open positions, location of WIJFFELS ROBERT M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIJFFELS ROBERT M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIJFFELS ROBERT M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIJFFELS ROBERT M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIJFFELS ROBERT M., employees, financial statistics.