Club Archeologique Anzin

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Club Archeologique Anzin
Private companiesMotor Freight Transportation • Club Archeologique Anzin

Contactgegevens Club Archeologique Anzin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Club Archeologique Anzin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Club Archeologique Anzin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pbox 17 Brux 3, Anderlecht 1070 Belgium, belgium 1070, België

Telefoon (phone): 3225275846 3225275846

Fax (fax): +32 (69) 327-27-19 +32 (69) 327-27-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Club Archeologique Anzin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Club Archeologique Anzin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Club Archeologique Anzin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Club Archeologique Anzin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Club Archeologique Anzin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Club Archeologique Anzin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Club Archeologique Anzin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Club Archeologique Anzin
Products information Club Archeologique Anzin

BTW identificatienummer (tax): BE08400939941
Ondernemingsnummer: 5749664306
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Club Archeologique Anzin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Club Archeologique Anzin
(Get full report from official database of BE for Club Archeologique Anzin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Club Archeologique Anzin
Addition kinds of activities for Club Archeologique Anzin

351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
518199. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec
563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
571400. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
79299905. Entertainment groep | Entertainment group

Werken bij Club Archeologique Anzin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Club Archeologique Anzin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Club Archeologique Anzin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Club Archeologique Anzin. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

 • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Machinesteller M/V (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

 • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

 • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Activate

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Agilitas

  Type: Vaste Job

  Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

 • Payroll Manager (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

 • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

 • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van Club Archeologique Anzin in sociale netwerken
Look for responds of Club Archeologique Anzin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Club Archeologique Anzin. Laat een reactie achter voor Club Archeologique Anzin. Club Archeologique Anzin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Club Archeologique Anzin. Leave a respond for Club Archeologique Anzin. Club Archeologique Anzin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Club Archeologique Anzin op de google maps. Adres en contacten Club Archeologique Anzin
Location of Club Archeologique Anzin on the google maps. Address and contacts of Club Archeologique Anzin

Andere gerelateerde bedrijven als come Club Archeologique Anzin Club Archeologique Anzin: Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan | V.D.L. SERVICE | VERANDABOUW MASTER BVBA | ROBERT BOOGERS | MEUBLES STYLE COMFORT

Other related companies as Club Archeologique Anzin: Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan | V.D.L. SERVICE | VERANDABOUW MASTER BVBA | ROBERT BOOGERS | MEUBLES STYLE COMFORT

Club Archeologique Anzin is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Club Archeologique Anzin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08400939941. Het bedrijf Club Archeologique Anzin bevindt zich op het adres: Pbox 17 Brux 3, Anderlecht 1070 Belgium, belgium 1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 647,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Club Archeologique Anzin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Club Archeologique Anzin is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Club Archeologique Anzin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Club Archeologique Anzin, openstaande posities, locatie van Club Archeologique Anzin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Club Archeologique Anzin is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Club Archeologique Anzin, company assigned to the tax number BE08400939941. The company Club Archeologique Anzin is located at the address: Pbox 17 Brux 3, Anderlecht 1070 Belgium, belgium 1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 647,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Club Archeologique Anzin were not found.
The main activity of Club Archeologique Anzin is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Club Archeologique Anzin is not available. You also can look at reviews of Club Archeologique Anzin, open positions, location of Club Archeologique Anzin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Club Archeologique Anzin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Club Archeologique Anzin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Club Archeologique Anzin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Club Archeologique Anzin, employees, financial statistics.