Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan
Private companiesMotor Freight Transportation • Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan

Contactgegevens Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lodewijk Van Velthemlaan 2 2050 Antwerpen, België

Telefoon (phone): +32 (60) 938-61-56 +32 (60) 938-61-56

Fax (fax): +32 (67) 915-47-15 +32 (67) 915-47-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan
Products information Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan

BTW identificatienummer (tax): BE04615051269
Ondernemingsnummer: 5312408447
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan
(Get full report from official database of BE for Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan
Addition kinds of activities for Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan

422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
07230302. Aardappelzuren | Potato curing services
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
38250307. Veldsterkte en intensiteit meetapparatuur, elektrisch | Field strength and intensity measuring equipment, electrical
49250107. Synthetisch aardgas uit nafta | Synthetic natural gas from naphtha

Werken bij Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Looking for open vacancies in other companies

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan in sociale netwerken
Look for responds of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Laat een reactie achter voor Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Leave a respond for Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan. Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan op de google maps. Adres en contacten Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan
Location of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan on the google maps. Address and contacts of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan: JOSE CLAERHOUT | SUNSHINE GEMS | Genot Chauffage | ACP - ZONHOVEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Other related companies as Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan: JOSE CLAERHOUT | SUNSHINE GEMS | Genot Chauffage | ACP - ZONHOVEN | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04615051269. Het bedrijf Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan bevindt zich op het adres: Lodewijk Van Velthemlaan 2 2050 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, openstaande posities, locatie van Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan op de kaart.

Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, company assigned to the tax number BE04615051269. The company Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan is located at the address: Lodewijk Van Velthemlaan 2 2050 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan were not found.
The main activity of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan is not available. You also can look at reviews of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, open positions, location of Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene elektriciteitswerken Dhondt Stefan, employees, financial statistics.