DEGROOTE nv

Contactgegevens DEGROOTE nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEGROOTE nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEGROOTE nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boterstraat 25 ZWEVEZELE, WEST-VLAANDEREN B-8750, België

Telefoon (phone): 61393482441Fax (+32-61393482441Fax) 61393482441Fax (+32-61393482441Fax)

Fax (fax): +32 (2) 443-57-17 +32 (2) 443-57-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEGROOTE nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEGROOTE nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEGROOTE nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEGROOTE nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEGROOTE nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEGROOTE nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEGROOTE nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEGROOTE nv
Products information DEGROOTE nv

BTW identificatienummer (tax): BE09754180908
Ondernemingsnummer: 4403564453
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DEGROOTE nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEGROOTE nv
(Get full report from official database of BE for DEGROOTE nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEGROOTE nv
Addition kinds of activities for DEGROOTE nv

229999. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
38610402. Reels, film | Reels, film
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij DEGROOTE nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEGROOTE nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEGROOTE nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEGROOTE nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

 • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

 • Metser (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

 • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

 • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

 • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Projectleider hout (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

 • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: G.L.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

 • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van DEGROOTE nv in sociale netwerken
Look for responds of DEGROOTE nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEGROOTE nv. Laat een reactie achter voor DEGROOTE nv. DEGROOTE nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEGROOTE nv. Leave a respond for DEGROOTE nv. DEGROOTE nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEGROOTE nv op de google maps. Adres en contacten DEGROOTE nv
Location of DEGROOTE nv on the google maps. Address and contacts of DEGROOTE nv

Andere gerelateerde bedrijven als come DEGROOTE nv DEGROOTE nv: FLDECKX WERKHUIZEN NV | O.C.M.W. | COURS DE PROM. SOCIALE | Van Haver W | JO PEIRSEGAELE

Other related companies as DEGROOTE nv: FLDECKX WERKHUIZEN NV | O.C.M.W. | COURS DE PROM. SOCIALE | Van Haver W | JO PEIRSEGAELE

DEGROOTE nv is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEGROOTE nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09754180908. Het bedrijf DEGROOTE nv bevindt zich op het adres: Boterstraat 25 ZWEVEZELE, WEST-VLAANDEREN B-8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DEGROOTE nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEGROOTE nv is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEGROOTE nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEGROOTE nv, openstaande posities, locatie van DEGROOTE nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEGROOTE nv is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEGROOTE nv, company assigned to the tax number BE09754180908. The company DEGROOTE nv is located at the address: Boterstraat 25 ZWEVEZELE, WEST-VLAANDEREN B-8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DEGROOTE nv were not found.
The main activity of DEGROOTE nv is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEGROOTE nv is not available. You also can look at reviews of DEGROOTE nv, open positions, location of DEGROOTE nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEGROOTE nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEGROOTE nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEGROOTE nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEGROOTE nv, employees, financial statistics.