De Coninck Yvan

Contactgegevens De Coninck Yvan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coninck Yvan: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coninck Yvan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 105; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 369 93 23 (+32-09 369 93 23) 09 369 93 23 (+32-09 369 93 23)

Fax (fax): 09 368 03 85 (+32-09 368 03 85) 09 368 03 85 (+32-09 368 03 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coninck Yvan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coninck Yvan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coninck Yvan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coninck Yvan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coninck Yvan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coninck Yvan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coninck Yvan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coninck Yvan
Products information De Coninck Yvan

BTW identificatienummer (tax): BE08283660888
Ondernemingsnummer: 3396667480
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Office supplies - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coninck Yvan
(Get full report from official database of BE for De Coninck Yvan)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coninck Yvan
Addition kinds of activities for De Coninck Yvan

631100. Levensverzekering | Life insurance
34969909. Kruidenwagens, gemaakt van aangekochte draad | Grocery carts, made from purchased wire
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
50840900. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
51479900. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
78120108. Niet-theatrale film productie, televisie | Non-theatrical motion picture production, television
86610106. Katholieke kerk | Catholic church
94310402. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, staatsregering | Administration of public health programs, state government

Werken bij De Coninck Yvan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coninck Yvan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coninck Yvan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coninck Yvan. Looking for open vacancies in other companies

 • schrijnwerker (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

 • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

 • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

 • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

  Regio: HOMBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

 • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

  Type: Flexijob

  gerechten opdienen, tafels afruimen

 • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

 • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: CNP n.v.

  Type: Flexijob

  Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van De Coninck Yvan in sociale netwerken
Look for responds of De Coninck Yvan in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coninck Yvan. Laat een reactie achter voor De Coninck Yvan. De Coninck Yvan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coninck Yvan. Leave a respond for De Coninck Yvan. De Coninck Yvan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coninck Yvan op de google maps. Adres en contacten De Coninck Yvan
Location of De Coninck Yvan on the google maps. Address and contacts of De Coninck Yvan

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coninck Yvan De Coninck Yvan: DIMEX PROTECTION | LE 3E ACTE | D.S.G. | FRAN?OIS MEEUS | Super Heist Beton NV

Other related companies as De Coninck Yvan: DIMEX PROTECTION | LE 3E ACTE | D.S.G. | FRAN?OIS MEEUS | Super Heist Beton NV

De Coninck Yvan is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coninck Yvan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283660888. Het bedrijf De Coninck Yvan bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 105; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Office supplies - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van De Coninck Yvan is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coninck Yvan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coninck Yvan, openstaande posities, locatie van De Coninck Yvan op de kaart.

De Coninck Yvan is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Coninck Yvan, company assigned to the tax number BE08283660888. The company De Coninck Yvan is located at the address: Dendermondesteenweg 105; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Office. List of products are Office supplies - Mfg. & Whol..
The main activity of De Coninck Yvan is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coninck Yvan is not available. You also can look at reviews of De Coninck Yvan, open positions, location of De Coninck Yvan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coninck Yvan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coninck Yvan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coninck Yvan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coninck Yvan, employees, financial statistics.