FOUNTAIN &VINE CO SPRL

Contactgegevens FOUNTAIN &VINE CO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOUNTAIN &VINE CO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOUNTAIN &VINE CO SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 10 R DES AILES, BRUXELLES, OO 1030, België

Telefoon (phone): 32 2 245 55 77 32 2 245 55 77

Fax (fax): 32 2 245 58 46 32 2 245 58 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOUNTAIN &VINE CO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOUNTAIN &VINE CO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOUNTAIN &VINE CO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOUNTAIN &VINE CO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOUNTAIN &VINE CO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOUNTAIN &VINE CO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOUNTAIN &VINE CO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOUNTAIN &VINE CO SPRL
Products information FOUNTAIN &VINE CO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03686157226
Ondernemingsnummer: 9228485107
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FOUNTAIN &VINE CO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOUNTAIN &VINE CO SPRL
(Get full report from official database of BE for FOUNTAIN &VINE CO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOUNTAIN &VINE CO SPRL
Addition kinds of activities for FOUNTAIN &VINE CO SPRL

172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
507200. Hardware | Hardware
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
30690504. Bovenliften, rubberen | Top lift sheets, rubber
36330102. Wasdrogers, huishoudelijk of munteenheid | Laundry dryers, household or coin-operated
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents

Werken bij FOUNTAIN &VINE CO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOUNTAIN &VINE CO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOUNTAIN &VINE CO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOUNTAIN &VINE CO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

 • Project Engineeer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

 • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

   De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

 • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

 • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

 • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

 • Customer service medewerker - Dublin (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: CAREERTROTTER

  Type: Vaste Job

  Werken in Dublin, Ierland Je gaat werken in Dublin als Nederlandstalige customer service medewerker voor een van de snelst groeiende werkgevers in Ierland. Onze klant biedt superieure klantendienst en IT-support aan voor een paar van de snelst groeiende merken wereldwijd. Je gaat werken in Dublin en daarnaast verdien jij een salaris van €28.000 bruto per jaar en een fantastisch relocatiepakket, dus lees snel verder! Wat ga je doen in deze baan? Als customer service medewerker in Dublin ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken: Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technische support aan te bieden 1e-lijn technische support bieden aan alle klanten en problemen die niet opgelost kunnen worden escaleren Controleren en bijhouden van de database Uitstekende technische ondersteuning leveren is ten alle tijden van groots belang Voor wie ga je werken? Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is, maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst te verzorgen en technische support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, maar heeft ook een supergaaf kantoor in Dublin. In de laatste vier jaar zijn zij van 300 medewerkers naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid. Werken in Dublin voor deze werkgever is een ideale eerste stap naar een veelbelovende carrière. Waar zijn wij naar op zoek? Wil jij de nieuwe customer service medewerker worden, dan moet je voldoen aan de volgende vereisten: Uitstekende beheesing van de Nederlandse taal Goede beheersing van de Engelse taal Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Minimaal 6 maanden ervaring in IT support/customer service Redelijke basiskennis van IT Logisch nadenken en probleemoplossende vaardigheden Waar ga je werken? Als customer service medewerker ga je werken in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met meerdere dagelijkse vluchten. Het staat bekend als een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland, iets wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin wordt ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het een enorm leuke stad met supergezellige pubs en met mooie natuur om de stad heen. Sollicitatieprocedure en salaris Wil jij de nieuwe customer service medewerker in Dublin worden zul je een sollicitatieproces van 3 stappen doorlopen. Een snelle screening via de telefoon, gevolgd door een beoordeling van je talenkennis en IT-kennis, en tot slot heb je een sollicitatiegesprek via Skype. Krijg je de baan, dan is het salaris voor customer service medewerker €28.000 bruto per jaar. Ook krijg je 2 weken betaalde accomodatie wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder kun je nog bonussen krijgen en werk je in een van de coolste kantoren van Dublin! Heb jij interesse in deze customer service vacature en denk je dat wonen en werken in Dublin iets is voor jou, Soliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen dan kan je altijd ons bellen via +353 15 24 24 20.

 • Calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

 • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Quintiles

  Type: Vaste Job

  Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

 • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van FOUNTAIN &VINE CO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FOUNTAIN &VINE CO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOUNTAIN &VINE CO SPRL. Laat een reactie achter voor FOUNTAIN &VINE CO SPRL. FOUNTAIN &VINE CO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOUNTAIN &VINE CO SPRL. Leave a respond for FOUNTAIN &VINE CO SPRL. FOUNTAIN &VINE CO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOUNTAIN &VINE CO SPRL op de google maps. Adres en contacten FOUNTAIN &VINE CO SPRL
Location of FOUNTAIN &VINE CO SPRL on the google maps. Address and contacts of FOUNTAIN &VINE CO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FOUNTAIN &VINE CO SPRL FOUNTAIN &VINE CO SPRL: VISEE (F.MICHEL) | SCHOOT SPORT | ARPI INTERNATIONAL | Lejeune Philippe | Lowyck Nadine

Other related companies as FOUNTAIN &VINE CO SPRL: VISEE (F.MICHEL) | SCHOOT SPORT | ARPI INTERNATIONAL | Lejeune Philippe | Lowyck Nadine

FOUNTAIN &VINE CO SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOUNTAIN &VINE CO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03686157226. Het bedrijf FOUNTAIN &VINE CO SPRL bevindt zich op het adres: 10 R DES AILES, BRUXELLES, OO 1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 811,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FOUNTAIN &VINE CO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOUNTAIN &VINE CO SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOUNTAIN &VINE CO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOUNTAIN &VINE CO SPRL, openstaande posities, locatie van FOUNTAIN &VINE CO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FOUNTAIN &VINE CO SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOUNTAIN &VINE CO SPRL, company assigned to the tax number BE03686157226. The company FOUNTAIN &VINE CO SPRL is located at the address: 10 R DES AILES, BRUXELLES, OO 1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 811,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FOUNTAIN &VINE CO SPRL were not found.
The main activity of FOUNTAIN &VINE CO SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOUNTAIN &VINE CO SPRL is not available. You also can look at reviews of FOUNTAIN &VINE CO SPRL, open positions, location of FOUNTAIN &VINE CO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOUNTAIN &VINE CO SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOUNTAIN &VINE CO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOUNTAIN &VINE CO SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOUNTAIN &VINE CO SPRL, employees, financial statistics.