dimma design s.a

Contactgegevens dimma design s.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data dimma design s.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

dimma design s.a

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Independance 51, Wandre, 4020, België

Telefoon (phone): 32 43 62 10 62 32 43 62 10 62

Fax (fax): 32 43 62 28 01 32 43 62 28 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) dimma design s.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "dimma design s.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "dimma design s.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van dimma design s.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen dimma design s.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of dimma design s.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees dimma design s.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti dimma design s.a
Products information dimma design s.a

BTW identificatienummer (tax): BE08920043945
Ondernemingsnummer: 3476043701
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in dimma design s.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor dimma design s.a
(Get full report from official database of BE for dimma design s.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor dimma design s.a
Addition kinds of activities for dimma design s.a

30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers
73349904. Multilithing | Multilithing
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij dimma design s.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in dimma design s.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor dimma design s.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for dimma design s.a. Looking for open vacancies in other companies

 • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Covestro NV

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

 • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

 • Verkoop - bediende/verkoper BIO-PLANET Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor biowinkel Bio-Planet te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, kassa, hulp en advies aan de klanten, opvolging van leveringen en bestellingen, datum- en kwaliteitscontrole, ...

 • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

 • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

 • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

 • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

 • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

 • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

 • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

Zoek naar antwoorden van dimma design s.a in sociale netwerken
Look for responds of dimma design s.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor dimma design s.a. Laat een reactie achter voor dimma design s.a. dimma design s.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for dimma design s.a. Leave a respond for dimma design s.a. dimma design s.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie dimma design s.a op de google maps. Adres en contacten dimma design s.a
Location of dimma design s.a on the google maps. Address and contacts of dimma design s.a

Andere gerelateerde bedrijven als come dimma design s.a dimma design s.a: ARTIFIC | V.C. ZWIJNAARDE | DRUKKERIJ VAN LIJSEBETTEN | Cari | JAN STEENSELS

Other related companies as dimma design s.a: ARTIFIC | V.C. ZWIJNAARDE | DRUKKERIJ VAN LIJSEBETTEN | Cari | JAN STEENSELS

dimma design s.a is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is dimma design s.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08920043945. Het bedrijf dimma design s.a bevindt zich op het adres: Avenue de l'Independance 51, Wandre, 4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in dimma design s.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van dimma design s.a is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van dimma design s.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van dimma design s.a, openstaande posities, locatie van dimma design s.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

dimma design s.a is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is dimma design s.a, company assigned to the tax number BE08920043945. The company dimma design s.a is located at the address: Avenue de l'Independance 51, Wandre, 4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in dimma design s.a were not found.
The main activity of dimma design s.a is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of dimma design s.a is not available. You also can look at reviews of dimma design s.a, open positions, location of dimma design s.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over dimma design s.a, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf dimma design s.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about dimma design s.a, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company dimma design s.a, employees, financial statistics.