ARTIFIC

Contactgegevens ARTIFIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTIFIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTIFIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HUART HAMOIR 18; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22454817 (+32-22454817) 22454817 (+32-22454817)

Fax (fax): +32 (58) 675-81-58 +32 (58) 675-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTIFIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTIFIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTIFIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTIFIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTIFIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTIFIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTIFIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTIFIC
Products information ARTIFIC

BTW identificatienummer (tax): BE03031921386
Ondernemingsnummer: 4322540283
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Photogravure.. Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats. Composition and photogravure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTIFIC
(Get full report from official database of BE for ARTIFIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTIFIC
Addition kinds of activities for ARTIFIC

0831. Bosproducten | Forest products
22580204. Tricot stoffen | Tricot fabrics
31619904. Gevallen, draagbaar, nec | Cases, carrying, nec
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
37210201. luchtschepen | Airships
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government

Werken bij ARTIFIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTIFIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTIFIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTIFIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van ARTIFIC in sociale netwerken
Look for responds of ARTIFIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTIFIC. Laat een reactie achter voor ARTIFIC. ARTIFIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTIFIC. Leave a respond for ARTIFIC. ARTIFIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTIFIC op de google maps. Adres en contacten ARTIFIC
Location of ARTIFIC on the google maps. Address and contacts of ARTIFIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTIFIC ARTIFIC: Pearldoc | Marchand.J | GARAGE THIRIONNET | LOGOPEDIE ACKE.MIQUE | Company Services bvba

Other related companies as ARTIFIC: Pearldoc | Marchand.J | GARAGE THIRIONNET | LOGOPEDIE ACKE.MIQUE | Company Services bvba

ARTIFIC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTIFIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031921386. Het bedrijf ARTIFIC bevindt zich op het adres: AVENUE HUART HAMOIR 18; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Secrétariats. Composition and photogravure. Lijst met producten zijn Activités: Photogravure.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van ARTIFIC is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTIFIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTIFIC, openstaande posities, locatie van ARTIFIC op de kaart.

ARTIFIC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARTIFIC, company assigned to the tax number BE03031921386. The company ARTIFIC is located at the address: AVENUE HUART HAMOIR 18; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Secrétariats. Composition and photogravure. List of products are Activités: Photogravure.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of ARTIFIC is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTIFIC is not available. You also can look at reviews of ARTIFIC, open positions, location of ARTIFIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTIFIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTIFIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTIFIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTIFIC, employees, financial statistics.