Athalys

Contactgegevens Athalys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Athalys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Athalys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Jean d'Ardenne, 46, Brussels, BE 1050, België

Telefoon (phone): 32 2 627 87 87 32 2 627 87 87

Fax (fax): 32 2 627 87 88 32 2 627 87 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Athalys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Athalys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Athalys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Athalys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Athalys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Athalys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Athalys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Athalys
Products information Athalys

BTW identificatienummer (tax): BE04308532714
Ondernemingsnummer: 2197784423
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Athalys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Athalys
(Get full report from official database of BE for Athalys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Athalys
Addition kinds of activities for Athalys

22820302. Mohairgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Mohair yarn: twisting, winding, or spooling
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
38120402. hydrofoons | Hydrophones
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes
67329902. Educatief vertrouwen management | Educational trust management
73129901. Billboard reclame | Billboard advertising

Werken bij Athalys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Athalys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Athalys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Athalys. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

 • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

 • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

 • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: KLIEN dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

 • Bijlesgever C# (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

 • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Sales reps gezocht! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

 • souschef (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: M&C

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van Athalys in sociale netwerken
Look for responds of Athalys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Athalys. Laat een reactie achter voor Athalys. Athalys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Athalys. Leave a respond for Athalys. Athalys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Athalys op de google maps. Adres en contacten Athalys
Location of Athalys on the google maps. Address and contacts of Athalys

Andere gerelateerde bedrijven als come Athalys Athalys: ZUSTERS NORBERTINESSEN | TrapaNet SPRL | Giels E | PHILIPPE DE RYCK | SIGRID LEROY

Other related companies as Athalys: ZUSTERS NORBERTINESSEN | TrapaNet SPRL | Giels E | PHILIPPE DE RYCK | SIGRID LEROY

Athalys is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Athalys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04308532714. Het bedrijf Athalys bevindt zich op het adres: rue Jean d'Ardenne, 46, Brussels, BE 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Athalys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Athalys is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Athalys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Athalys, openstaande posities, locatie van Athalys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Athalys is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Athalys, company assigned to the tax number BE04308532714. The company Athalys is located at the address: rue Jean d'Ardenne, 46, Brussels, BE 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Athalys were not found.
The main activity of Athalys is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Athalys is not available. You also can look at reviews of Athalys, open positions, location of Athalys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Athalys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Athalys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Athalys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Athalys, employees, financial statistics.