Interieurs

Contactgegevens Interieurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interieurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interieurs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Brou 85; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 34 06 67 (+32-087 34 06 67) 087 34 06 67 (+32-087 34 06 67)

Fax (fax): 087 33 71 55 (+32-087 33 71 55) 087 33 71 55 (+32-087 33 71 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interieurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interieurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interieurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interieurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interieurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interieurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interieurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interieurs
Products information Interieurs

BTW identificatienummer (tax): BE06765075683
Ondernemingsnummer: 3933624267
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Furniture - General

Product categorie (product category): Furniture - Antique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interieurs
(Get full report from official database of BE for Interieurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interieurs
Addition kinds of activities for Interieurs

596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
28360200. extracten | Extracts
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
34829907. Shot, lead | Shot, lead
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec
50990103. Machine geweren | Machine guns
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij Interieurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interieurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interieurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interieurs. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

 • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

 • Spoorkraanmachinist (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

 • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

 • Staalmonteur (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

 • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

 • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP XL Beliès

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

 • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

 • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

Zoek naar antwoorden van Interieurs in sociale netwerken
Look for responds of Interieurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interieurs. Laat een reactie achter voor Interieurs. Interieurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interieurs. Leave a respond for Interieurs. Interieurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interieurs op de google maps. Adres en contacten Interieurs
Location of Interieurs on the google maps. Address and contacts of Interieurs

Andere gerelateerde bedrijven als come Interieurs Interieurs: LOOSVELD CHRETIEN | DERA | Ultra Vogue | No?l | JOZEF VAN RIEL

Other related companies as Interieurs: LOOSVELD CHRETIEN | DERA | Ultra Vogue | No?l | JOZEF VAN RIEL

Interieurs is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interieurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06765075683. Het bedrijf Interieurs bevindt zich op het adres: Rue du Brou 85; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Antique. Lijst met producten zijn Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Interieurs is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interieurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interieurs, openstaande posities, locatie van Interieurs op de kaart.

Interieurs is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interieurs, company assigned to the tax number BE06765075683. The company Interieurs is located at the address: Rue du Brou 85; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Antique. List of products are Furniture - General.
The main activity of Interieurs is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Interieurs is not available. You also can look at reviews of Interieurs, open positions, location of Interieurs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interieurs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interieurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interieurs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interieurs, employees, financial statistics.