Comnet Sprl

Contactgegevens Comnet Sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comnet Sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comnet Sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 10, rue Beckers, Brussels, Brussels 1040, België

Telefoon (phone): 3226440754 3226440754

Fax (fax): +32 (10) 216-94-61 +32 (10) 216-94-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comnet Sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comnet Sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comnet Sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comnet Sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comnet Sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comnet Sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comnet Sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comnet Sprl
Products information Comnet Sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04579071044
Ondernemingsnummer: 6108093261
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Comnet Sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comnet Sprl
(Get full report from official database of BE for Comnet Sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comnet Sprl
Addition kinds of activities for Comnet Sprl

14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
20219900. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
24490104. Groentekratten, hout: draadbinding | Vegetable crates, wood: wirebound
24490304. Verzendkoffer, hout: wirebound | Shipping cases, wood: wirebound
27619906. Unit sets (veelvoudige bedrijfsvormen) | Unit sets (manifold business forms)
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij Comnet Sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comnet Sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comnet Sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comnet Sprl. Looking for open vacancies in other companies

 • Informant (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

 • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Lasser (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

 • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

 • Stikster (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Agilitas Genk

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Winkelverkoopster (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DE GROENE VALLEI

  Type: Flexijob

  Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Comnet Sprl in sociale netwerken
Look for responds of Comnet Sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comnet Sprl. Laat een reactie achter voor Comnet Sprl. Comnet Sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comnet Sprl. Leave a respond for Comnet Sprl. Comnet Sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comnet Sprl op de google maps. Adres en contacten Comnet Sprl
Location of Comnet Sprl on the google maps. Address and contacts of Comnet Sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Comnet Sprl Comnet Sprl: INTERBREW AALST | GARAGE F DEGAND SPRL | CRAZY ORKS VOLLEY | ACAR VERJIN | DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Other related companies as Comnet Sprl: INTERBREW AALST | GARAGE F DEGAND SPRL | CRAZY ORKS VOLLEY | ACAR VERJIN | DE FEDERALE VERZEKERINGEN

Comnet Sprl is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comnet Sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04579071044. Het bedrijf Comnet Sprl bevindt zich op het adres: 10, rue Beckers, Brussels, Brussels 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Comnet Sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comnet Sprl is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comnet Sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comnet Sprl, openstaande posities, locatie van Comnet Sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Comnet Sprl is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comnet Sprl, company assigned to the tax number BE04579071044. The company Comnet Sprl is located at the address: 10, rue Beckers, Brussels, Brussels 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Comnet Sprl were not found.
The main activity of Comnet Sprl is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Comnet Sprl is not available. You also can look at reviews of Comnet Sprl, open positions, location of Comnet Sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comnet Sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comnet Sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comnet Sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comnet Sprl, employees, financial statistics.