FORTISLEASE SA

Contactgegevens FORTISLEASE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTISLEASE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTISLEASE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Colonies 62, 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 22 28 89 63 32 22 28 89 63

Fax (fax): 32 22 29 14 97 32 22 29 14 97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTISLEASE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTISLEASE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTISLEASE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTISLEASE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTISLEASE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTISLEASE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTISLEASE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTISLEASE SA
Products information FORTISLEASE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07252319335
Ondernemingsnummer: 7723358154
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Leasing companies

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTISLEASE SA
(Get full report from official database of BE for FORTISLEASE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTISLEASE SA
Addition kinds of activities for FORTISLEASE SA

5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
508802. Combatvoertuigen | Combat vehicles
15419905. Industriële gebouwen, nieuwbouw, nec | Industrial buildings, new construction, nec
20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
20959903. Koffie, grond: gemengd met korrel of witlof | Coffee, ground: mixed with grain or chicory
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij FORTISLEASE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTISLEASE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTISLEASE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTISLEASE SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

 • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

 • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

 • Machinebediener (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Groenarbeider (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

 • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • Business Manager - Volume (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: INGRAM MICRO

  Type: Vaste Job

  Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

 • Werkvoorbereider (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

 • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

 • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

  Regio: BEERVELDE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

 • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van FORTISLEASE SA in sociale netwerken
Look for responds of FORTISLEASE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTISLEASE SA. Laat een reactie achter voor FORTISLEASE SA. FORTISLEASE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTISLEASE SA. Leave a respond for FORTISLEASE SA. FORTISLEASE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTISLEASE SA op de google maps. Adres en contacten FORTISLEASE SA
Location of FORTISLEASE SA on the google maps. Address and contacts of FORTISLEASE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTISLEASE SA FORTISLEASE SA: RESTAURANT DEAUVILLE | Fevery | BUREAU WALCKIERS GERY | F. SOKAL | Attractions

Other related companies as FORTISLEASE SA: RESTAURANT DEAUVILLE | Fevery | BUREAU WALCKIERS GERY | F. SOKAL | Attractions

FORTISLEASE SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTISLEASE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252319335. Het bedrijf FORTISLEASE SA bevindt zich op het adres: Rue Des Colonies 62, 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Leasing companies.
De hoofdactiviteit van FORTISLEASE SA is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTISLEASE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTISLEASE SA, openstaande posities, locatie van FORTISLEASE SA op de kaart.

FORTISLEASE SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTISLEASE SA, company assigned to the tax number BE07252319335. The company FORTISLEASE SA is located at the address: Rue Des Colonies 62, 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Leasing companies.
The main activity of FORTISLEASE SA is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTISLEASE SA is not available. You also can look at reviews of FORTISLEASE SA, open positions, location of FORTISLEASE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTISLEASE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTISLEASE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTISLEASE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTISLEASE SA, employees, financial statistics.