RESTAURANT DEAUVILLE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • RESTAURANT DEAUVILLE
Private companiesTransportation Services • RESTAURANT DEAUVILLE

Contactgegevens RESTAURANT DEAUVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT DEAUVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT DEAUVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSTLAAN 272; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26729830 (+32-26729830) 26729830 (+32-26729830)

Fax (fax): +32 (10) 975-33-67 +32 (10) 975-33-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT DEAUVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT DEAUVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT DEAUVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT DEAUVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT DEAUVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT DEAUVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT DEAUVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT DEAUVILLE
Products information RESTAURANT DEAUVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE03343109130
Ondernemingsnummer: 9807189941
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in RESTAURANT DEAUVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT DEAUVILLE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT DEAUVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT DEAUVILLE
Addition kinds of activities for RESTAURANT DEAUVILLE

07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
28999906. Chemisch katoen (verwerkt katoenen linters) | Chemical cotton (processed cotton linters)
35940102. Pompen, hydraulische, vliegtuigen | Pumps, hydraulic, aircraft
38290216. seismometers | Seismometers
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive

Werken bij RESTAURANT DEAUVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT DEAUVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT DEAUVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT DEAUVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT DEAUVILLE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT DEAUVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT DEAUVILLE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT DEAUVILLE. RESTAURANT DEAUVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT DEAUVILLE. Leave a respond for RESTAURANT DEAUVILLE. RESTAURANT DEAUVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT DEAUVILLE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT DEAUVILLE
Location of RESTAURANT DEAUVILLE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT DEAUVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT DEAUVILLE RESTAURANT DEAUVILLE: Struyfs & Zn BVBA | Makelaarskantoor Theyskens | SYLVIE VALL?E | VAES VEERLE & BART | P茅troliper SA

Other related companies as RESTAURANT DEAUVILLE: Struyfs & Zn BVBA | Makelaarskantoor Theyskens | SYLVIE VALL?E | VAES VEERLE & BART | P茅troliper SA

RESTAURANT DEAUVILLE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT DEAUVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03343109130. Het bedrijf RESTAURANT DEAUVILLE bevindt zich op het adres: VORSTLAAN 272; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT DEAUVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT DEAUVILLE is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT DEAUVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT DEAUVILLE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT DEAUVILLE op de kaart.

RESTAURANT DEAUVILLE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT DEAUVILLE, company assigned to the tax number BE03343109130. The company RESTAURANT DEAUVILLE is located at the address: VORSTLAAN 272; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. Products created in RESTAURANT DEAUVILLE were not found.
The main activity of RESTAURANT DEAUVILLE is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT DEAUVILLE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT DEAUVILLE, open positions, location of RESTAURANT DEAUVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT DEAUVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT DEAUVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT DEAUVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT DEAUVILLE, employees, financial statistics.