East Sweden, brussels

Contactgegevens East Sweden, brussels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data East Sweden, brussels: address, phone, fax, email, website, opening hours

East Sweden, brussels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Breydel 34-36, Brussels, be 1040, België

Telefoon (phone): 4611103000 (+32-4611103000) 4611103000 (+32-4611103000)

Fax (fax): 4611103019 (+32-4611103019) 4611103019 (+32-4611103019)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) East Sweden, brussels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "East Sweden, brussels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "East Sweden, brussels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van East Sweden, brussels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen East Sweden, brussels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of East Sweden, brussels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees East Sweden, brussels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti East Sweden, brussels
Products information East Sweden, brussels

BTW identificatienummer (tax): BE07984832763
Ondernemingsnummer: 4715026855
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in East Sweden, brussels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor East Sweden, brussels
(Get full report from official database of BE for East Sweden, brussels)

Aanvulling soorten activiteiten voor East Sweden, brussels
Addition kinds of activities for East Sweden, brussels

594100. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
38290504. Ion kamers | Ion chambers
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec
51999902. Anatomische exemplaren en onderzoeksmateriaal | Anatomical specimens and research material
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service
87480301. Radioconsultant | Radio consultant

Werken bij East Sweden, brussels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in East Sweden, brussels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor East Sweden, brussels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for East Sweden, brussels. Looking for open vacancies in other companies

 • Branch manager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

 • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

 • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

 • Graafkraanmachinist (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Vaste Job

  Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

 • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: AQUAFIN

  Type: Vaste Job

  Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

 • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

 • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Flexijob

  U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

 • Chef De Partie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van East Sweden, brussels in sociale netwerken
Look for responds of East Sweden, brussels in social networks

Lees alle opmerkingen voor East Sweden, brussels. Laat een reactie achter voor East Sweden, brussels. East Sweden, brussels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for East Sweden, brussels. Leave a respond for East Sweden, brussels. East Sweden, brussels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie East Sweden, brussels op de google maps. Adres en contacten East Sweden, brussels
Location of East Sweden, brussels on the google maps. Address and contacts of East Sweden, brussels

Andere gerelateerde bedrijven als come East Sweden, brussels East Sweden, brussels: KTB-decoratie | Smash Cab's | TRAITEUR LEDENT-DELHEZ | P.C.S. BVBA | ALFONS CREEMERS

Other related companies as East Sweden, brussels: KTB-decoratie | Smash Cab's | TRAITEUR LEDENT-DELHEZ | P.C.S. BVBA | ALFONS CREEMERS

East Sweden, brussels is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is East Sweden, brussels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07984832763. Het bedrijf East Sweden, brussels bevindt zich op het adres: Rue Breydel 34-36, Brussels, be 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in East Sweden, brussels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van East Sweden, brussels is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van East Sweden, brussels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van East Sweden, brussels, openstaande posities, locatie van East Sweden, brussels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

East Sweden, brussels is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is East Sweden, brussels, company assigned to the tax number BE07984832763. The company East Sweden, brussels is located at the address: Rue Breydel 34-36, Brussels, be 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in East Sweden, brussels were not found.
The main activity of East Sweden, brussels is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of East Sweden, brussels is not available. You also can look at reviews of East Sweden, brussels, open positions, location of East Sweden, brussels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over East Sweden, brussels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf East Sweden, brussels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about East Sweden, brussels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company East Sweden, brussels, employees, financial statistics.