EuroNet Internet

Contactgegevens EuroNet Internet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EuroNet Internet: address, phone, fax, email, website, opening hours

EuroNet Internet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lozenberg 22, Zaventem, 1932, België

Telefoon (phone): 010 40 20 77 (+32-010 40 20 77) 010 40 20 77 (+32-010 40 20 77)

Fax (fax): +32 (63) 392-91-38 +32 (63) 392-91-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EuroNet Internet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EuroNet Internet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EuroNet Internet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EuroNet Internet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EuroNet Internet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EuroNet Internet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EuroNet Internet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EuroNet Internet
Products information EuroNet Internet

BTW identificatienummer (tax): BE03609527587
Ondernemingsnummer: 8449829101
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in EuroNet Internet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EuroNet Internet
(Get full report from official database of BE for EuroNet Internet)

Aanvulling soorten activiteiten voor EuroNet Internet
Addition kinds of activities for EuroNet Internet

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
519103. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
28199900. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
38619907. Stereopticons | Stereopticons
39930101. Neon tekens | Neon signs
96119903. Energieontwikkeling en instandhoudingsbureau, overheid | Energy development and conservation agency, government

Werken bij EuroNet Internet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EuroNet Internet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EuroNet Internet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EuroNet Internet. Looking for open vacancies in other companies

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

 • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

 • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

 • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Medewerker frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

 • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Parkwachter (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

 • Key Account Manager (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INFOHOS SERVICES

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected]

 • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

 • Speltherapeut (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van EuroNet Internet in sociale netwerken
Look for responds of EuroNet Internet in social networks

Lees alle opmerkingen voor EuroNet Internet. Laat een reactie achter voor EuroNet Internet. EuroNet Internet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EuroNet Internet. Leave a respond for EuroNet Internet. EuroNet Internet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EuroNet Internet op de google maps. Adres en contacten EuroNet Internet
Location of EuroNet Internet on the google maps. Address and contacts of EuroNet Internet

Andere gerelateerde bedrijven als come EuroNet Internet EuroNet Internet: Résidence Neuve Cour | LUNCH GARDEN | Bodart & Co | TOM & CO | A BIJTTEBIER & ZONEN

Other related companies as EuroNet Internet: Résidence Neuve Cour | LUNCH GARDEN | Bodart & Co | TOM & CO | A BIJTTEBIER & ZONEN

EuroNet Internet is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EuroNet Internet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03609527587. Het bedrijf EuroNet Internet bevindt zich op het adres: Lozenberg 22, Zaventem, 1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EuroNet Internet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EuroNet Internet is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EuroNet Internet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EuroNet Internet, openstaande posities, locatie van EuroNet Internet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EuroNet Internet is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EuroNet Internet, company assigned to the tax number BE03609527587. The company EuroNet Internet is located at the address: Lozenberg 22, Zaventem, 1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 839,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EuroNet Internet were not found.
The main activity of EuroNet Internet is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EuroNet Internet is not available. You also can look at reviews of EuroNet Internet, open positions, location of EuroNet Internet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EuroNet Internet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EuroNet Internet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EuroNet Internet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EuroNet Internet, employees, financial statistics.