VANGENEUGDEN MEUBELEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VANGENEUGDEN MEUBELEN
Private companiesCoal Mining • VANGENEUGDEN MEUBELEN

Contactgegevens VANGENEUGDEN MEUBELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANGENEUGDEN MEUBELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANGENEUGDEN MEUBELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg naar Zwartberg 13-15; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 60 90 40 (+32-011 60 90 40) 011 60 90 40 (+32-011 60 90 40)

Fax (fax): +32 (63) 782-13-79 +32 (63) 782-13-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANGENEUGDEN MEUBELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANGENEUGDEN MEUBELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANGENEUGDEN MEUBELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANGENEUGDEN MEUBELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANGENEUGDEN MEUBELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANGENEUGDEN MEUBELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANGENEUGDEN MEUBELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANGENEUGDEN MEUBELEN
Products information VANGENEUGDEN MEUBELEN

BTW identificatienummer (tax): BE02213714599
Ondernemingsnummer: 9363342285
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VANGENEUGDEN MEUBELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANGENEUGDEN MEUBELEN
(Get full report from official database of BE for VANGENEUGDEN MEUBELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANGENEUGDEN MEUBELEN
Addition kinds of activities for VANGENEUGDEN MEUBELEN

259102. Raamgordijnen | Window blinds
345200. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
17420101. gipsplaten | Drywall
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring

Werken bij VANGENEUGDEN MEUBELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANGENEUGDEN MEUBELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANGENEUGDEN MEUBELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANGENEUGDEN MEUBELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

 • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

 • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student bakkerij te Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

 • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

  Type: Vaste Job

  Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

 • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

 • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van VANGENEUGDEN MEUBELEN in sociale netwerken
Look for responds of VANGENEUGDEN MEUBELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANGENEUGDEN MEUBELEN. Laat een reactie achter voor VANGENEUGDEN MEUBELEN. VANGENEUGDEN MEUBELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANGENEUGDEN MEUBELEN. Leave a respond for VANGENEUGDEN MEUBELEN. VANGENEUGDEN MEUBELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANGENEUGDEN MEUBELEN op de google maps. Adres en contacten VANGENEUGDEN MEUBELEN
Location of VANGENEUGDEN MEUBELEN on the google maps. Address and contacts of VANGENEUGDEN MEUBELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANGENEUGDEN MEUBELEN VANGENEUGDEN MEUBELEN: SPOIDEN R | Cappaert Anouska | B. DE GRUNNE | Giroflex S.A. | SIERSCHOUWEN DE BACKER

Other related companies as VANGENEUGDEN MEUBELEN: SPOIDEN R | Cappaert Anouska | B. DE GRUNNE | Giroflex S.A. | SIERSCHOUWEN DE BACKER

VANGENEUGDEN MEUBELEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANGENEUGDEN MEUBELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02213714599. Het bedrijf VANGENEUGDEN MEUBELEN bevindt zich op het adres: Weg naar Zwartberg 13-15; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in VANGENEUGDEN MEUBELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANGENEUGDEN MEUBELEN is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANGENEUGDEN MEUBELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANGENEUGDEN MEUBELEN, openstaande posities, locatie van VANGENEUGDEN MEUBELEN op de kaart.

VANGENEUGDEN MEUBELEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANGENEUGDEN MEUBELEN, company assigned to the tax number BE02213714599. The company VANGENEUGDEN MEUBELEN is located at the address: Weg naar Zwartberg 13-15; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - General. Products created in VANGENEUGDEN MEUBELEN were not found.
The main activity of VANGENEUGDEN MEUBELEN is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANGENEUGDEN MEUBELEN is not available. You also can look at reviews of VANGENEUGDEN MEUBELEN, open positions, location of VANGENEUGDEN MEUBELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANGENEUGDEN MEUBELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANGENEUGDEN MEUBELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANGENEUGDEN MEUBELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANGENEUGDEN MEUBELEN, employees, financial statistics.