LAMBRECHT

Contactgegevens LAMBRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 156; 8780; Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 72 10 (+32-056 66 72 10) 056 66 72 10 (+32-056 66 72 10)

Fax (fax): 056 66 31 40 (+32-056 66 31 40) 056 66 31 40 (+32-056 66 31 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBRECHT
Products information LAMBRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE05109710693
Ondernemingsnummer: 5983947753
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LAMBRECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBRECHT
(Get full report from official database of BE for LAMBRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBRECHT
Addition kinds of activities for LAMBRECHT

5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals

Werken bij LAMBRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBRECHT. Looking for open vacancies in other companies

 • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Calculator (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

 • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • Jobstudent (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

 • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

 • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

 • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: BITE AND RIDE

  Type: Flexijob

  Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van LAMBRECHT in sociale netwerken
Look for responds of LAMBRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBRECHT. Laat een reactie achter voor LAMBRECHT. LAMBRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBRECHT. Leave a respond for LAMBRECHT. LAMBRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBRECHT op de google maps. Adres en contacten LAMBRECHT
Location of LAMBRECHT on the google maps. Address and contacts of LAMBRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBRECHT LAMBRECHT: ALICE COIFFURE | COVA | ANNA TELLER | Vaessen AUdio Design | BRIDGE CLUB

Other related companies as LAMBRECHT: ALICE COIFFURE | COVA | ANNA TELLER | Vaessen AUdio Design | BRIDGE CLUB

LAMBRECHT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05109710693. Het bedrijf LAMBRECHT bevindt zich op het adres: Stationsstraat 156; 8780; Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 167,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in LAMBRECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBRECHT is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBRECHT, openstaande posities, locatie van LAMBRECHT op de kaart.

LAMBRECHT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBRECHT, company assigned to the tax number BE05109710693. The company LAMBRECHT is located at the address: Stationsstraat 156; 8780; Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 167,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. Products created in LAMBRECHT were not found.
The main activity of LAMBRECHT is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBRECHT is not available. You also can look at reviews of LAMBRECHT, open positions, location of LAMBRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBRECHT, employees, financial statistics.