Campaign for Open Politics in Europe

Contactgegevens Campaign for Open Politics in Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Campaign for Open Politics in Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Campaign for Open Politics in Europe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 198 rue du Trone, Brussels, B-1050 BE, België

Telefoon (phone): 322-649.4248 322-649.4248

Fax (fax): 322-648.3266 322-648.3266

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Campaign for Open Politics in Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Campaign for Open Politics in Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Campaign for Open Politics in Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Campaign for Open Politics in Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Campaign for Open Politics in Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Campaign for Open Politics in Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Campaign for Open Politics in Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Campaign for Open Politics in Europe
Products information Campaign for Open Politics in Europe

BTW identificatienummer (tax): BE03110198974
Ondernemingsnummer: 5408264160
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Campaign for Open Politics in Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Campaign for Open Politics in Europe
(Get full report from official database of BE for Campaign for Open Politics in Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Campaign for Open Politics in Europe
Addition kinds of activities for Campaign for Open Politics in Europe

515903. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts
22310206. Ruwe voorraad verven en afwerken van wol of soortgelijke stof | Raw stock dyeing and finishing of wool or similar fabric
22519903. Tights, vrouwen | Tights, women's
23920601. Stoelhoesjes en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Chair covers and pads: made from purchased materials
26210702. Omslagpapier | Cover paper
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij Campaign for Open Politics in Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Campaign for Open Politics in Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Campaign for Open Politics in Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Campaign for Open Politics in Europe. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

 • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ASAP MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

 • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

 • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

 • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

 • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

 • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

 • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

 • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

 • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van Campaign for Open Politics in Europe in sociale netwerken
Look for responds of Campaign for Open Politics in Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Campaign for Open Politics in Europe. Laat een reactie achter voor Campaign for Open Politics in Europe. Campaign for Open Politics in Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Campaign for Open Politics in Europe. Leave a respond for Campaign for Open Politics in Europe. Campaign for Open Politics in Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Campaign for Open Politics in Europe op de google maps. Adres en contacten Campaign for Open Politics in Europe
Location of Campaign for Open Politics in Europe on the google maps. Address and contacts of Campaign for Open Politics in Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Campaign for Open Politics in Europe Campaign for Open Politics in Europe: Softpro | JAN VAN HOOF | Vandemoortel R | KEULEMANS C | CATHERINE IFFENECKER

Other related companies as Campaign for Open Politics in Europe: Softpro | JAN VAN HOOF | Vandemoortel R | KEULEMANS C | CATHERINE IFFENECKER

Campaign for Open Politics in Europe is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Campaign for Open Politics in Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03110198974. Het bedrijf Campaign for Open Politics in Europe bevindt zich op het adres: 198 rue du Trone, Brussels, B-1050 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Campaign for Open Politics in Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Campaign for Open Politics in Europe is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Campaign for Open Politics in Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Campaign for Open Politics in Europe, openstaande posities, locatie van Campaign for Open Politics in Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Campaign for Open Politics in Europe is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Campaign for Open Politics in Europe, company assigned to the tax number BE03110198974. The company Campaign for Open Politics in Europe is located at the address: 198 rue du Trone, Brussels, B-1050 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Campaign for Open Politics in Europe were not found.
The main activity of Campaign for Open Politics in Europe is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Campaign for Open Politics in Europe is not available. You also can look at reviews of Campaign for Open Politics in Europe, open positions, location of Campaign for Open Politics in Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Campaign for Open Politics in Europe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Campaign for Open Politics in Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Campaign for Open Politics in Europe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Campaign for Open Politics in Europe, employees, financial statistics.