Bart Rotsaert BVBA

Contactgegevens Bart Rotsaert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bart Rotsaert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bart Rotsaert BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vichtsesteenweg 165, Deerlijk, 8540, België

Telefoon (phone): 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40) 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40)

Fax (fax): 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41) 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bart Rotsaert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bart Rotsaert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bart Rotsaert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bart Rotsaert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bart Rotsaert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bart Rotsaert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bart Rotsaert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bart Rotsaert BVBA
Products information Bart Rotsaert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04149230957
Ondernemingsnummer: 5514556884
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Bart Rotsaert BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bart Rotsaert BVBA
(Get full report from official database of BE for Bart Rotsaert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bart Rotsaert BVBA
Addition kinds of activities for Bart Rotsaert BVBA

703299. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec
02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
50310103. Zijde, hout | Siding, wood
82229900. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec

Werken bij Bart Rotsaert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bart Rotsaert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bart Rotsaert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bart Rotsaert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

 • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

 • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

 • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Talentus Brussel

  Type: Studentenjob

  Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

 • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

 • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Lore Heyns

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

 • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Leercontract

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van Bart Rotsaert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bart Rotsaert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bart Rotsaert BVBA. Laat een reactie achter voor Bart Rotsaert BVBA. Bart Rotsaert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bart Rotsaert BVBA. Leave a respond for Bart Rotsaert BVBA. Bart Rotsaert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bart Rotsaert BVBA op de google maps. Adres en contacten Bart Rotsaert BVBA
Location of Bart Rotsaert BVBA on the google maps. Address and contacts of Bart Rotsaert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bart Rotsaert BVBA Bart Rotsaert BVBA: FLUPS EUROPE SA | E.M.S. CHIARA | LUC DE KIMPE | SCALA PLASTICS NV | FRANZ RIEKS

Other related companies as Bart Rotsaert BVBA: FLUPS EUROPE SA | E.M.S. CHIARA | LUC DE KIMPE | SCALA PLASTICS NV | FRANZ RIEKS

Bart Rotsaert BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bart Rotsaert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04149230957. Het bedrijf Bart Rotsaert BVBA bevindt zich op het adres: Vichtsesteenweg 165, Deerlijk, 8540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bart Rotsaert BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bart Rotsaert BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bart Rotsaert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bart Rotsaert BVBA, openstaande posities, locatie van Bart Rotsaert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bart Rotsaert BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bart Rotsaert BVBA, company assigned to the tax number BE04149230957. The company Bart Rotsaert BVBA is located at the address: Vichtsesteenweg 165, Deerlijk, 8540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bart Rotsaert BVBA were not found.
The main activity of Bart Rotsaert BVBA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bart Rotsaert BVBA is not available. You also can look at reviews of Bart Rotsaert BVBA, open positions, location of Bart Rotsaert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bart Rotsaert BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bart Rotsaert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bart Rotsaert BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bart Rotsaert BVBA, employees, financial statistics.