FLUPS EUROPE SA

Contactgegevens FLUPS EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUPS EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUPS EUROPE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Ariane 5 1200 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-76-91-11 32-27-76-91-11

Fax (fax): 32-27-76-98-97 32-27-76-98-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUPS EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUPS EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUPS EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUPS EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUPS EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUPS EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUPS EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUPS EUROPE SA
Products information FLUPS EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07516265869
Ondernemingsnummer: 1405395507
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLUPS EUROPE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public relations agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUPS EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for FLUPS EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUPS EUROPE SA
Addition kinds of activities for FLUPS EUROPE SA

335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
22730400. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
23859902. Bibs, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Bibs, waterproof: made from purchased materials
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
54619907. Pies | Pies

Werken bij FLUPS EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUPS EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUPS EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUPS EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

Zoek naar antwoorden van FLUPS EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLUPS EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUPS EUROPE SA. Laat een reactie achter voor FLUPS EUROPE SA. FLUPS EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUPS EUROPE SA. Leave a respond for FLUPS EUROPE SA. FLUPS EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUPS EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten FLUPS EUROPE SA
Location of FLUPS EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of FLUPS EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUPS EUROPE SA FLUPS EUROPE SA: CONFISERIE LYDIA | SHOE DISCOUNT | Hautfenne Pascale | MEUS ROBERT | JO?LLE MOTTARD

Other related companies as FLUPS EUROPE SA: CONFISERIE LYDIA | SHOE DISCOUNT | Hautfenne Pascale | MEUS ROBERT | JO?LLE MOTTARD

FLUPS EUROPE SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUPS EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07516265869. Het bedrijf FLUPS EUROPE SA bevindt zich op het adres: Avenue Ariane 5 1200 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Public relations agencies. Producten gemaakt in FLUPS EUROPE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUPS EUROPE SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUPS EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUPS EUROPE SA, openstaande posities, locatie van FLUPS EUROPE SA op de kaart.

FLUPS EUROPE SA is a company, that was registered 1993 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLUPS EUROPE SA, company assigned to the tax number BE07516265869. The company FLUPS EUROPE SA is located at the address: Avenue Ariane 5 1200 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Public relations agencies. Products created in FLUPS EUROPE SA were not found.
The main activity of FLUPS EUROPE SA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUPS EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of FLUPS EUROPE SA, open positions, location of FLUPS EUROPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUPS EUROPE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUPS EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUPS EUROPE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUPS EUROPE SA, employees, financial statistics.