Callaert

Contactgegevens Callaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Callaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Callaert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tuilstraat 10, Elewijt, 1982, België

Telefoon (phone): 32.495.274007 32.495.274007

Fax (fax): 32.15.340487 32.15.340487

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Callaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Callaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Callaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Callaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Callaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Callaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Callaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Callaert
Products information Callaert

BTW identificatienummer (tax): BE04004211425
Ondernemingsnummer: 5492584228
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Callaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Callaert
(Get full report from official database of BE for Callaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Callaert
Addition kinds of activities for Callaert

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
769925. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
38260604. Elektroforese apparatuur | Electrophoresis equipment
79991501. Luchtspoor of skilift, amusement of schilderachtig | Aerial tramway or ski lift, amusement or scenic

Werken bij Callaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Callaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Callaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Callaert. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

 • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

 • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

 • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

 • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

 • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

 • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

 • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

  Type: Zelfstandige activiteit

  CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

 • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van Callaert in sociale netwerken
Look for responds of Callaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Callaert. Laat een reactie achter voor Callaert. Callaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Callaert. Leave a respond for Callaert. Callaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Callaert op de google maps. Adres en contacten Callaert
Location of Callaert on the google maps. Address and contacts of Callaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Callaert Callaert: THEODORUS SCHOLS | LUC VANHERCK | CLAERHOUT-DELOMBAERDE P. | Allmet | ERIC VAN COLENBERGHE

Other related companies as Callaert: THEODORUS SCHOLS | LUC VANHERCK | CLAERHOUT-DELOMBAERDE P. | Allmet | ERIC VAN COLENBERGHE

Callaert is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Callaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04004211425. Het bedrijf Callaert bevindt zich op het adres: Tuilstraat 10, Elewijt, 1982. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Callaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Callaert is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Callaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Callaert, openstaande posities, locatie van Callaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Callaert is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Callaert, company assigned to the tax number BE04004211425. The company Callaert is located at the address: Tuilstraat 10, Elewijt, 1982. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Callaert were not found.
The main activity of Callaert is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Callaert is not available. You also can look at reviews of Callaert, open positions, location of Callaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Callaert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Callaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Callaert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Callaert, employees, financial statistics.