D'Heer bvba

Contactgegevens D'Heer bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Heer bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Heer bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vilokkenstraat 215, Zele, 9240, België

Telefoon (phone): 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40) 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40)

Fax (fax): 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41) 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Heer bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Heer bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Heer bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Heer bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Heer bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Heer bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Heer bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Heer bvba
Products information D'Heer bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01216979980
Ondernemingsnummer: 2138458251
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in D'Heer bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Heer bvba
(Get full report from official database of BE for D'Heer bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Heer bvba
Addition kinds of activities for D'Heer bvba

17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services
78220301. Distributie, exclusief productie: film | Distribution, exclusive of production: motion picture

Werken bij D'Heer bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Heer bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Heer bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Heer bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • All round medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

 • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

 • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van D'Heer bvba in sociale netwerken
Look for responds of D'Heer bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Heer bvba. Laat een reactie achter voor D'Heer bvba. D'Heer bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Heer bvba. Leave a respond for D'Heer bvba. D'Heer bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Heer bvba op de google maps. Adres en contacten D'Heer bvba
Location of D'Heer bvba on the google maps. Address and contacts of D'Heer bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Heer bvba D'Heer bvba: FLMEDIA PROCESS SA | KUPPENS JO | ARTE-BOIS | Surdiacourt G | Declerck P

Other related companies as D'Heer bvba: FLMEDIA PROCESS SA | KUPPENS JO | ARTE-BOIS | Surdiacourt G | Declerck P

D'Heer bvba is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Heer bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01216979980. Het bedrijf D'Heer bvba bevindt zich op het adres: Vilokkenstraat 215, Zele, 9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in D'Heer bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Heer bvba is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Heer bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Heer bvba, openstaande posities, locatie van D'Heer bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'Heer bvba is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Heer bvba, company assigned to the tax number BE01216979980. The company D'Heer bvba is located at the address: Vilokkenstraat 215, Zele, 9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in D'Heer bvba were not found.
The main activity of D'Heer bvba is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Heer bvba is not available. You also can look at reviews of D'Heer bvba, open positions, location of D'Heer bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Heer bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Heer bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Heer bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Heer bvba, employees, financial statistics.