Maison du Salon (La)

Contactgegevens Maison du Salon (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison du Salon (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison du Salon (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Chasse 94A; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 732 65 26 (+32-02 732 65 26) 02 732 65 26 (+32-02 732 65 26)

Fax (fax): 02 732 65 27 (+32-02 732 65 27) 02 732 65 27 (+32-02 732 65 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison du Salon (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison du Salon (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison du Salon (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison du Salon (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison du Salon (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison du Salon (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison du Salon (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison du Salon (La)
Products information Maison du Salon (La)

BTW identificatienummer (tax): BE05457153320
Ondernemingsnummer: 9224090576
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Maison du Salon (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison du Salon (La)
(Get full report from official database of BE for Maison du Salon (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison du Salon (La)
Addition kinds of activities for Maison du Salon (La)

22110508. Grosgrain, katoen | Grosgrain, cotton
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
39650302. Bevestigingsmiddelen, handschoen | Fasteners, glove
51910204. Stro | Straw

Werken bij Maison du Salon (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison du Salon (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison du Salon (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison du Salon (La). Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Financial Officer (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

 • C/CE chauffeur (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: START PEOPLE AALST

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

 • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

 • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: TAC

  Type: Vaste Job

  Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

 • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

 • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRAXION

  Type: Vaste Job

  Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

 • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

 • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Flexijob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van Maison du Salon (La) in sociale netwerken
Look for responds of Maison du Salon (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison du Salon (La). Laat een reactie achter voor Maison du Salon (La). Maison du Salon (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison du Salon (La). Leave a respond for Maison du Salon (La). Maison du Salon (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison du Salon (La) op de google maps. Adres en contacten Maison du Salon (La)
Location of Maison du Salon (La) on the google maps. Address and contacts of Maison du Salon (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison du Salon (La) Maison du Salon (La): FIDOMATIC BVBA | Burnotte JJ SA | T. ROY | CHRIS MAGITS | ELDI

Other related companies as Maison du Salon (La): FIDOMATIC BVBA | Burnotte JJ SA | T. ROY | CHRIS MAGITS | ELDI

Maison du Salon (La) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison du Salon (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457153320. Het bedrijf Maison du Salon (La) bevindt zich op het adres: Avenue de la Chasse 94A; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in Maison du Salon (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison du Salon (La) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison du Salon (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison du Salon (La), openstaande posities, locatie van Maison du Salon (La) op de kaart.

Maison du Salon (La) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison du Salon (La), company assigned to the tax number BE05457153320. The company Maison du Salon (La) is located at the address: Avenue de la Chasse 94A; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - General. Products created in Maison du Salon (La) were not found.
The main activity of Maison du Salon (La) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison du Salon (La) is not available. You also can look at reviews of Maison du Salon (La), open positions, location of Maison du Salon (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison du Salon (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison du Salon (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison du Salon (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison du Salon (La), employees, financial statistics.