Cinematechnics - Kinoton

Contactgegevens Cinematechnics - Kinoton: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cinematechnics - Kinoton: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cinematechnics - Kinoton

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Middendreef 9, Kalmthout, Eur 2920, België

Telefoon (phone): 32 3 666 50 82 32 3 666 50 82

Fax (fax): 32 3 666 43 63 32 3 666 43 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cinematechnics - Kinoton: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cinematechnics - Kinoton"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cinematechnics - Kinoton"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cinematechnics - Kinoton, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cinematechnics - Kinoton. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cinematechnics - Kinoton, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cinematechnics - Kinoton. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cinematechnics - Kinoton
Products information Cinematechnics - Kinoton

BTW identificatienummer (tax): BE02268920898
Ondernemingsnummer: 6150115966
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Cinematechnics - Kinoton zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cinematechnics - Kinoton
(Get full report from official database of BE for Cinematechnics - Kinoton)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cinematechnics - Kinoton
Addition kinds of activities for Cinematechnics - Kinoton

17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
36249903. Koolstofspecialiteiten voor elektrisch gebruik | Carbon specialties for electrical use
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij Cinematechnics - Kinoton: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cinematechnics - Kinoton: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cinematechnics - Kinoton. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cinematechnics - Kinoton. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Lader (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

 • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

 • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

 • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Search & Selection

  Type: Studentenjob

  Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

 • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

 • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

 • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DEG TANKING

  Type: Vaste Job

  Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

 • vertegenwoordiger regio west oost vlaanderen (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  voorstelling van het productengamma bij professionele klanten en prospecten

 • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Werfreserve

  U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

 • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: CESAR

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van Cinematechnics - Kinoton in sociale netwerken
Look for responds of Cinematechnics - Kinoton in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cinematechnics - Kinoton. Laat een reactie achter voor Cinematechnics - Kinoton. Cinematechnics - Kinoton bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cinematechnics - Kinoton. Leave a respond for Cinematechnics - Kinoton. Cinematechnics - Kinoton on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cinematechnics - Kinoton op de google maps. Adres en contacten Cinematechnics - Kinoton
Location of Cinematechnics - Kinoton on the google maps. Address and contacts of Cinematechnics - Kinoton

Andere gerelateerde bedrijven als come Cinematechnics - Kinoton Cinematechnics - Kinoton: Brabo Technics | EURO IMMO | BLANCHISSERIE DE WATERLOO | LEONIE BEDIN | Techno-Buro SA-NV

Other related companies as Cinematechnics - Kinoton: Brabo Technics | EURO IMMO | BLANCHISSERIE DE WATERLOO | LEONIE BEDIN | Techno-Buro SA-NV

Cinematechnics - Kinoton is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cinematechnics - Kinoton, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268920898. Het bedrijf Cinematechnics - Kinoton bevindt zich op het adres: Middendreef 9, Kalmthout, Eur 2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cinematechnics - Kinoton zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cinematechnics - Kinoton is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cinematechnics - Kinoton is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cinematechnics - Kinoton, openstaande posities, locatie van Cinematechnics - Kinoton op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cinematechnics - Kinoton is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cinematechnics - Kinoton, company assigned to the tax number BE02268920898. The company Cinematechnics - Kinoton is located at the address: Middendreef 9, Kalmthout, Eur 2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cinematechnics - Kinoton were not found.
The main activity of Cinematechnics - Kinoton is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cinematechnics - Kinoton is not available. You also can look at reviews of Cinematechnics - Kinoton, open positions, location of Cinematechnics - Kinoton on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cinematechnics - Kinoton, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cinematechnics - Kinoton, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cinematechnics - Kinoton, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cinematechnics - Kinoton, employees, financial statistics.