Alomex NV

Contactgegevens Alomex NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alomex NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alomex NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Minderbroederrui 46, Antwerpen, Antwerpen 2000, België

Telefoon (phone): 32 3 205 66 80 32 3 205 66 80

Fax (fax): 32 3 205 66 80 32 3 205 66 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alomex NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alomex NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alomex NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alomex NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alomex NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alomex NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alomex NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alomex NV
Products information Alomex NV

BTW identificatienummer (tax): BE06549194335
Ondernemingsnummer: 8707733154
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Alomex NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alomex NV
(Get full report from official database of BE for Alomex NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alomex NV
Addition kinds of activities for Alomex NV

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
50440103. Kassa's | Cash registers
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable
58120202. Bevroren yoghurtstandaard | Frozen yogurt stand

Werken bij Alomex NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alomex NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alomex NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alomex NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

 • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

 • Magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: VIO Turnhout

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

 • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

  Type: Vaste Job

  Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Isomasters

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

 • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

 • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: GELKO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van Alomex NV in sociale netwerken
Look for responds of Alomex NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alomex NV. Laat een reactie achter voor Alomex NV. Alomex NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alomex NV. Leave a respond for Alomex NV. Alomex NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alomex NV op de google maps. Adres en contacten Alomex NV
Location of Alomex NV on the google maps. Address and contacts of Alomex NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alomex NV Alomex NV: Reusens W | JOZEF WOUTERS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | STOCKLEIT | JOHAN JACOBS

Other related companies as Alomex NV: Reusens W | JOZEF WOUTERS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | STOCKLEIT | JOHAN JACOBS

Alomex NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alomex NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06549194335. Het bedrijf Alomex NV bevindt zich op het adres: Minderbroederrui 46, Antwerpen, Antwerpen 2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alomex NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alomex NV is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alomex NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alomex NV, openstaande posities, locatie van Alomex NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alomex NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alomex NV, company assigned to the tax number BE06549194335. The company Alomex NV is located at the address: Minderbroederrui 46, Antwerpen, Antwerpen 2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alomex NV were not found.
The main activity of Alomex NV is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alomex NV is not available. You also can look at reviews of Alomex NV, open positions, location of Alomex NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alomex NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alomex NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alomex NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alomex NV, employees, financial statistics.