First Class Rent B.V.B.A.

Contactgegevens First Class Rent B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data First Class Rent B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

First Class Rent B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Otto Veniusstraat 9 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) First Class Rent B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "First Class Rent B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "First Class Rent B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van First Class Rent B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen First Class Rent B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of First Class Rent B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees First Class Rent B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti First Class Rent B.V.B.A.
Products information First Class Rent B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04149230957
Ondernemingsnummer: 5514556884
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Furniture rentals

Product categorie (product category): Furniture Rentals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor First Class Rent B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for First Class Rent B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor First Class Rent B.V.B.A.
Addition kinds of activities for First Class Rent B.V.B.A.

262106. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
67229901. Geldmarkt beleggingsfondsen | Money market mutual funds

Werken bij First Class Rent B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in First Class Rent B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor First Class Rent B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for First Class Rent B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

 • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

 • Poetshulp Gooik (GOOIK)

  Regio: GOOIK

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: CONXION

  Type: Vaste Job

  Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

 • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: LEENDERS

  Type: Vaste Job

  Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

 • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

 • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: CABO

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van First Class Rent B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of First Class Rent B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor First Class Rent B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor First Class Rent B.V.B.A.. First Class Rent B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for First Class Rent B.V.B.A.. Leave a respond for First Class Rent B.V.B.A.. First Class Rent B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie First Class Rent B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten First Class Rent B.V.B.A.
Location of First Class Rent B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of First Class Rent B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come First Class Rent B.V.B.A. First Class Rent B.V.B.A.: Tennisclub De Blauwe Reiger BVBA | ADMIN. DIRECTE BELAST. | LA FL?CHE | Lizart | R. FEREMANS

Other related companies as First Class Rent B.V.B.A.: Tennisclub De Blauwe Reiger BVBA | ADMIN. DIRECTE BELAST. | LA FL?CHE | Lizart | R. FEREMANS

First Class Rent B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is First Class Rent B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04149230957. Het bedrijf First Class Rent B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Otto Veniusstraat 9 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture Rentals. Lijst met producten zijn Furniture rentals.
De hoofdactiviteit van First Class Rent B.V.B.A. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van First Class Rent B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van First Class Rent B.V.B.A., openstaande posities, locatie van First Class Rent B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

First Class Rent B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is First Class Rent B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04149230957. The company First Class Rent B.V.B.A. is located at the address: Otto Veniusstraat 9 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture Rentals. List of products are Furniture rentals.
The main activity of First Class Rent B.V.B.A. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of First Class Rent B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of First Class Rent B.V.B.A., open positions, location of First Class Rent B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over First Class Rent B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf First Class Rent B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about First Class Rent B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company First Class Rent B.V.B.A., employees, financial statistics.