bouchard l'escaut nv

Contactgegevens bouchard l'escaut nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data bouchard l'escaut nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

bouchard l'escaut nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): skaldenstraat 11, gent, ovl 9042, België

Telefoon (phone): 32-9-255-03-60 32-9-255-03-60

Fax (fax): 32-9-259-00-69 32-9-259-00-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) bouchard l'escaut nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "bouchard l'escaut nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "bouchard l'escaut nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van bouchard l'escaut nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen bouchard l'escaut nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of bouchard l'escaut nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees bouchard l'escaut nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti bouchard l'escaut nv
Products information bouchard l'escaut nv

BTW identificatienummer (tax): BE06952941894
Ondernemingsnummer: 2939361572
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in bouchard l'escaut nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor bouchard l'escaut nv
(Get full report from official database of BE for bouchard l'escaut nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor bouchard l'escaut nv
Addition kinds of activities for bouchard l'escaut nv

23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
28430100. Oliën en vetten | Oils and greases
38229914. Statische drukregelaars | Static pressure regulators
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished
61590204. Pari-Mutuel Totalizator Equipment Financiele Leasing en Maint. | Pari-mutuel totalizator equipment finance leasing and maint.

Werken bij bouchard l'escaut nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in bouchard l'escaut nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor bouchard l'escaut nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for bouchard l'escaut nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Uitvoeren van (licht) montagewerk

 • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

  Regio: MOLLEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

 • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Agilitas Genk

  Type: Studentenjob

  Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

 • Project engineer (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

 • Business Developer Industriële Machines (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: DB & S MACHINES

  Type: Vaste Job

  U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

 • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Zaalmedewerker (Tsjechië)

  Regio: Tsjechië

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van bouchard l'escaut nv in sociale netwerken
Look for responds of bouchard l'escaut nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor bouchard l'escaut nv. Laat een reactie achter voor bouchard l'escaut nv. bouchard l'escaut nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for bouchard l'escaut nv. Leave a respond for bouchard l'escaut nv. bouchard l'escaut nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie bouchard l'escaut nv op de google maps. Adres en contacten bouchard l'escaut nv
Location of bouchard l'escaut nv on the google maps. Address and contacts of bouchard l'escaut nv

Andere gerelateerde bedrijven als come bouchard l'escaut nv bouchard l'escaut nv: IMPRIMERIE CONTRASTE | Dils Ingrid | Dramaix-Decroly et Fils SPRL | PATERNOTTE | Gebotech

Other related companies as bouchard l'escaut nv: IMPRIMERIE CONTRASTE | Dils Ingrid | Dramaix-Decroly et Fils SPRL | PATERNOTTE | Gebotech

bouchard l'escaut nv is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is bouchard l'escaut nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952941894. Het bedrijf bouchard l'escaut nv bevindt zich op het adres: skaldenstraat 11, gent, ovl 9042. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 209,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in bouchard l'escaut nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van bouchard l'escaut nv is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van bouchard l'escaut nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van bouchard l'escaut nv, openstaande posities, locatie van bouchard l'escaut nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

bouchard l'escaut nv is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is bouchard l'escaut nv, company assigned to the tax number BE06952941894. The company bouchard l'escaut nv is located at the address: skaldenstraat 11, gent, ovl 9042. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 209,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in bouchard l'escaut nv were not found.
The main activity of bouchard l'escaut nv is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of bouchard l'escaut nv is not available. You also can look at reviews of bouchard l'escaut nv, open positions, location of bouchard l'escaut nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over bouchard l'escaut nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf bouchard l'escaut nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about bouchard l'escaut nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company bouchard l'escaut nv, employees, financial statistics.