DIMM nv

Contactgegevens DIMM nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIMM nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIMM nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Callicannesweg 8, Watou-Poperinge, Eur 8978, België

Telefoon (phone): 32 57 38 88 14 32 57 38 88 14

Fax (fax): 32 57 38 88 13 32 57 38 88 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIMM nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIMM nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIMM nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIMM nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIMM nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIMM nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIMM nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIMM nv
Products information DIMM nv

BTW identificatienummer (tax): BE01907470703
Ondernemingsnummer: 4799896240
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DIMM nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIMM nv
(Get full report from official database of BE for DIMM nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIMM nv
Addition kinds of activities for DIMM nv

323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations

Werken bij DIMM nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIMM nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIMM nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIMM nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch coördinator (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

 • Kraanmachinist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

 • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

 • Elektricien (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

 • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

 • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Studentenjob

  Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

 • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

 • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

 • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: HYBOMA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

 • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

 • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

   Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van DIMM nv in sociale netwerken
Look for responds of DIMM nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIMM nv. Laat een reactie achter voor DIMM nv. DIMM nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIMM nv. Leave a respond for DIMM nv. DIMM nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIMM nv op de google maps. Adres en contacten DIMM nv
Location of DIMM nv on the google maps. Address and contacts of DIMM nv

Andere gerelateerde bedrijven als come DIMM nv DIMM nv: YPERMAN | Boniver Entreprise SA | GROBET T | BOEKHANDEL MIREILLE | Van den Berghe Ilse

Other related companies as DIMM nv: YPERMAN | Boniver Entreprise SA | GROBET T | BOEKHANDEL MIREILLE | Van den Berghe Ilse

DIMM nv is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIMM nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01907470703. Het bedrijf DIMM nv bevindt zich op het adres: Callicannesweg 8, Watou-Poperinge, Eur 8978. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DIMM nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIMM nv is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIMM nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIMM nv, openstaande posities, locatie van DIMM nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIMM nv is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIMM nv, company assigned to the tax number BE01907470703. The company DIMM nv is located at the address: Callicannesweg 8, Watou-Poperinge, Eur 8978. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DIMM nv were not found.
The main activity of DIMM nv is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIMM nv is not available. You also can look at reviews of DIMM nv, open positions, location of DIMM nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIMM nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIMM nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIMM nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIMM nv, employees, financial statistics.