Banksys

Contactgegevens Banksys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banksys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banksys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 1442, Brussel, 1130, België

Telefoon (phone): 32 2 727.62.73 32 2 727.62.73

Fax (fax): 32 2 726.38.36 32 2 726.38.36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banksys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banksys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banksys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banksys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banksys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banksys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banksys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banksys
Products information Banksys

BTW identificatienummer (tax): BE04556823730
Ondernemingsnummer: 6462677001
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Banksys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banksys
(Get full report from official database of BE for Banksys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banksys
Addition kinds of activities for Banksys

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum

Werken bij Banksys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banksys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banksys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banksys. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

 • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Agilitas

  Type: Vaste Job

  Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

 • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Mike Interieur

  Type: Vaste Job

  Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

 • Foreman (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

 • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

 • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Banksys in sociale netwerken
Look for responds of Banksys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banksys. Laat een reactie achter voor Banksys. Banksys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banksys. Leave a respond for Banksys. Banksys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banksys op de google maps. Adres en contacten Banksys
Location of Banksys on the google maps. Address and contacts of Banksys

Andere gerelateerde bedrijven als come Banksys Banksys: Q8 | CONFISERIE PILATTE | COIFFURE JOS | All Press | Zwarte Duivels (De)

Other related companies as Banksys: Q8 | CONFISERIE PILATTE | COIFFURE JOS | All Press | Zwarte Duivels (De)

Banksys is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banksys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04556823730. Het bedrijf Banksys bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 1442, Brussel, 1130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Banksys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Banksys is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banksys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banksys, openstaande posities, locatie van Banksys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Banksys is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banksys, company assigned to the tax number BE04556823730. The company Banksys is located at the address: Haachtsesteenweg 1442, Brussel, 1130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Banksys were not found.
The main activity of Banksys is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Banksys is not available. You also can look at reviews of Banksys, open positions, location of Banksys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banksys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banksys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banksys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banksys, employees, financial statistics.