FINACOR BELGIQUE SA

Contactgegevens FINACOR BELGIQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINACOR BELGIQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINACOR BELGIQUE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Colonies 52, 1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 22 19 01 20 32 22 19 01 20

Fax (fax): 32 22 19 76 69 32 22 19 76 69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINACOR BELGIQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINACOR BELGIQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINACOR BELGIQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINACOR BELGIQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINACOR BELGIQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINACOR BELGIQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINACOR BELGIQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINACOR BELGIQUE SA
Products information FINACOR BELGIQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08757995605
Ondernemingsnummer: 3281036376
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Brokers - securities

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINACOR BELGIQUE SA
(Get full report from official database of BE for FINACOR BELGIQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINACOR BELGIQUE SA
Addition kinds of activities for FINACOR BELGIQUE SA

20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
20770103. Vleesmaaltijd en tankage, behalve als diervoeder | Meat meal and tankage, except as animal feed
22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
34699912. Drukkokers, gestempeld of getrokken metaal | Pressure cookers, stamped or drawn metal
35360101. Boot liften | Boat lifts
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
50459903. Computer software | Computer software

Werken bij FINACOR BELGIQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINACOR BELGIQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINACOR BELGIQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINACOR BELGIQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

 • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

 • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

 • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

 • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

 • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

 • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SVK NV

  Type: Vaste Job

  Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

 • Accountmanager werving & selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

Zoek naar antwoorden van FINACOR BELGIQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of FINACOR BELGIQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINACOR BELGIQUE SA. Laat een reactie achter voor FINACOR BELGIQUE SA. FINACOR BELGIQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINACOR BELGIQUE SA. Leave a respond for FINACOR BELGIQUE SA. FINACOR BELGIQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINACOR BELGIQUE SA op de google maps. Adres en contacten FINACOR BELGIQUE SA
Location of FINACOR BELGIQUE SA on the google maps. Address and contacts of FINACOR BELGIQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FINACOR BELGIQUE SA FINACOR BELGIQUE SA: Daems G | BOETIEK J. EN J. | BVBA GREAT LENGTHS BLF BVBA | FE. R?MY | QUICK

Other related companies as FINACOR BELGIQUE SA: Daems G | BOETIEK J. EN J. | BVBA GREAT LENGTHS BLF BVBA | FE. R?MY | QUICK

FINACOR BELGIQUE SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINACOR BELGIQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08757995605. Het bedrijf FINACOR BELGIQUE SA bevindt zich op het adres: Rue Des Colonies 52, 1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Brokers - securities.
De hoofdactiviteit van FINACOR BELGIQUE SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINACOR BELGIQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINACOR BELGIQUE SA, openstaande posities, locatie van FINACOR BELGIQUE SA op de kaart.

FINACOR BELGIQUE SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINACOR BELGIQUE SA, company assigned to the tax number BE08757995605. The company FINACOR BELGIQUE SA is located at the address: Rue Des Colonies 52, 1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Brokers - securities.
The main activity of FINACOR BELGIQUE SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FINACOR BELGIQUE SA is not available. You also can look at reviews of FINACOR BELGIQUE SA, open positions, location of FINACOR BELGIQUE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINACOR BELGIQUE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINACOR BELGIQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINACOR BELGIQUE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINACOR BELGIQUE SA, employees, financial statistics.