Flanders Language Valley

Contactgegevens Flanders Language Valley: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flanders Language Valley: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flanders Language Valley

Regio (region): N\A, België

Adres (address): St. Krispijnstraat 7 Ieper, West-Vlaanderen 8900, België

Telefoon (phone): 57229440 (+32-57229440) 57229440 (+32-57229440)

Fax (fax): 57229441 (+32-57229441) 57229441 (+32-57229441)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flanders Language Valley: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flanders Language Valley"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flanders Language Valley"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flanders Language Valley, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flanders Language Valley. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flanders Language Valley, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flanders Language Valley. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flanders Language Valley
Products information Flanders Language Valley

BTW identificatienummer (tax): BE02421081542
Ondernemingsnummer: 4502716064
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Flanders Language Valley zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flanders Language Valley
(Get full report from official database of BE for Flanders Language Valley)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flanders Language Valley
Addition kinds of activities for Flanders Language Valley

9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
521101. Lumber producten | Lumber products
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services

Werken bij Flanders Language Valley: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flanders Language Valley: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flanders Language Valley. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flanders Language Valley. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

 • Projectleider (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

 • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

  Regio: OPGRIMBIE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent bouwkunde (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • Mecanicien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Gents Autobedrijf

  Type: Vaste Job

  Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

 • Trainer Frans (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Flexijob

  In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van Flanders Language Valley in sociale netwerken
Look for responds of Flanders Language Valley in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flanders Language Valley. Laat een reactie achter voor Flanders Language Valley. Flanders Language Valley bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flanders Language Valley. Leave a respond for Flanders Language Valley. Flanders Language Valley on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flanders Language Valley op de google maps. Adres en contacten Flanders Language Valley
Location of Flanders Language Valley on the google maps. Address and contacts of Flanders Language Valley

Andere gerelateerde bedrijven als come Flanders Language Valley Flanders Language Valley: P S U Tec SPRL | JALOR | LAURENT ANCION | Kerkhove Erwin | G. ABRAMS

Other related companies as Flanders Language Valley: P S U Tec SPRL | JALOR | LAURENT ANCION | Kerkhove Erwin | G. ABRAMS

Flanders Language Valley is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flanders Language Valley, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02421081542. Het bedrijf Flanders Language Valley bevindt zich op het adres: St. Krispijnstraat 7 Ieper, West-Vlaanderen 8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Flanders Language Valley zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flanders Language Valley is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flanders Language Valley is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flanders Language Valley, openstaande posities, locatie van Flanders Language Valley op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flanders Language Valley is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flanders Language Valley, company assigned to the tax number BE02421081542. The company Flanders Language Valley is located at the address: St. Krispijnstraat 7 Ieper, West-Vlaanderen 8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Flanders Language Valley were not found.
The main activity of Flanders Language Valley is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Flanders Language Valley is not available. You also can look at reviews of Flanders Language Valley, open positions, location of Flanders Language Valley on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flanders Language Valley, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flanders Language Valley, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flanders Language Valley, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flanders Language Valley, employees, financial statistics.