DE VROEDE, EDUARD

Contactgegevens DE VROEDE, EDUARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VROEDE, EDUARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VROEDE, EDUARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ursulinenstraat 45/323, GENT, NONE 9000, België

Telefoon (phone): 32 9 092343496 32 9 092343496

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VROEDE, EDUARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VROEDE, EDUARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VROEDE, EDUARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VROEDE, EDUARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VROEDE, EDUARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VROEDE, EDUARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VROEDE, EDUARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VROEDE, EDUARD
Products information DE VROEDE, EDUARD

BTW identificatienummer (tax): BE09091430664
Ondernemingsnummer: 8411102294
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DE VROEDE, EDUARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VROEDE, EDUARD
(Get full report from official database of BE for DE VROEDE, EDUARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VROEDE, EDUARD
Addition kinds of activities for DE VROEDE, EDUARD

7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
23410201. Chemises, camisoles en teddies: vrouwen en kinderen | Chemises, camisoles, and teddies: women's and children's
28419906. Textielzeep | Textile soap
31720101. billfolds | Billfolds
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts

Werken bij DE VROEDE, EDUARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VROEDE, EDUARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VROEDE, EDUARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VROEDE, EDUARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

 • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

 • Winkelbediende afdeling baby-artikelen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa Opstellen en opvolgen van geboortelijsten Werken met PC-programma voor geboortelijsten

 • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

 • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

 • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

 • E&I Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

 • accountant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

  Type: Vaste Job

  Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

 • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CAFCA

  Type: Vaste Job

  CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

 • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van DE VROEDE, EDUARD in sociale netwerken
Look for responds of DE VROEDE, EDUARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VROEDE, EDUARD. Laat een reactie achter voor DE VROEDE, EDUARD. DE VROEDE, EDUARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VROEDE, EDUARD. Leave a respond for DE VROEDE, EDUARD. DE VROEDE, EDUARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VROEDE, EDUARD op de google maps. Adres en contacten DE VROEDE, EDUARD
Location of DE VROEDE, EDUARD on the google maps. Address and contacts of DE VROEDE, EDUARD

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VROEDE, EDUARD DE VROEDE, EDUARD: KBC | LADBROKE | B & D MOTORS | MCS BVBA | Centre de m茅decine douce

Other related companies as DE VROEDE, EDUARD: KBC | LADBROKE | B & D MOTORS | MCS BVBA | Centre de m茅decine douce

DE VROEDE, EDUARD is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VROEDE, EDUARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091430664. Het bedrijf DE VROEDE, EDUARD bevindt zich op het adres: Ursulinenstraat 45/323, GENT, NONE 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE VROEDE, EDUARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VROEDE, EDUARD is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VROEDE, EDUARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VROEDE, EDUARD, openstaande posities, locatie van DE VROEDE, EDUARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE VROEDE, EDUARD is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VROEDE, EDUARD, company assigned to the tax number BE09091430664. The company DE VROEDE, EDUARD is located at the address: Ursulinenstraat 45/323, GENT, NONE 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE VROEDE, EDUARD were not found.
The main activity of DE VROEDE, EDUARD is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VROEDE, EDUARD is not available. You also can look at reviews of DE VROEDE, EDUARD, open positions, location of DE VROEDE, EDUARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VROEDE, EDUARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VROEDE, EDUARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VROEDE, EDUARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VROEDE, EDUARD, employees, financial statistics.