Dr Michel Loots

Contactgegevens Dr Michel Loots: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dr Michel Loots: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dr Michel Loots

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oosterveldlaan 196 Antwerp, Antwerp B-2610, België

Telefoon (phone): 3234480554 3234480554

Fax (fax): 3234497574 3234497574

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dr Michel Loots: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dr Michel Loots"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dr Michel Loots"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dr Michel Loots, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dr Michel Loots. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dr Michel Loots, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dr Michel Loots. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dr Michel Loots
Products information Dr Michel Loots

BTW identificatienummer (tax): BE02805603027
Ondernemingsnummer: 1151885986
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Dr Michel Loots zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dr Michel Loots
(Get full report from official database of BE for Dr Michel Loots)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dr Michel Loots
Addition kinds of activities for Dr Michel Loots

381202. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
35759900. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
38299904. Compassen, magnetisch: draagbaar type | Compasses, magnetic: portable type

Werken bij Dr Michel Loots: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dr Michel Loots: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dr Michel Loots. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dr Michel Loots. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

 • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

 • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • student broodjeszaak (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Studentenjob

  - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

 • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

 • Jobstudent (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

 • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

  Type: Vaste Job

  Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

 • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

 • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Dr Michel Loots in sociale netwerken
Look for responds of Dr Michel Loots in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dr Michel Loots. Laat een reactie achter voor Dr Michel Loots. Dr Michel Loots bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dr Michel Loots. Leave a respond for Dr Michel Loots. Dr Michel Loots on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dr Michel Loots op de google maps. Adres en contacten Dr Michel Loots
Location of Dr Michel Loots on the google maps. Address and contacts of Dr Michel Loots

Andere gerelateerde bedrijven als come Dr Michel Loots Dr Michel Loots: V P B AUTOSTATION | GARAGE BLOCKKEN | Pita Ramses | V.B. GAMBRINUS | Gozlan S

Other related companies as Dr Michel Loots: V P B AUTOSTATION | GARAGE BLOCKKEN | Pita Ramses | V.B. GAMBRINUS | Gozlan S

Dr Michel Loots is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dr Michel Loots, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02805603027. Het bedrijf Dr Michel Loots bevindt zich op het adres: Oosterveldlaan 196 Antwerp, Antwerp B-2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dr Michel Loots zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dr Michel Loots is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dr Michel Loots is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dr Michel Loots, openstaande posities, locatie van Dr Michel Loots op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dr Michel Loots is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dr Michel Loots, company assigned to the tax number BE02805603027. The company Dr Michel Loots is located at the address: Oosterveldlaan 196 Antwerp, Antwerp B-2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dr Michel Loots were not found.
The main activity of Dr Michel Loots is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dr Michel Loots is not available. You also can look at reviews of Dr Michel Loots, open positions, location of Dr Michel Loots on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dr Michel Loots, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dr Michel Loots, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dr Michel Loots, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dr Michel Loots, employees, financial statistics.